Αντώναρος: Δύο χαμένα χρόνια

Αντώναρος: Δύο χαμένα χρόνια

«Για κυβέρνηση που αυτοσυγχαίρεται και αυτοθαυμάζεται» κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Άγνωστο αν ο κ. Αντώναρος είχε ακούσει και τα λόγια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου που όπως φαίνεται δεν είναι καν έργο της Ν.Δ. αλλά της προηγούμενης κυβέρνησης.

Και εκεί, μόλις σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτοθαύμασε την κυβέρνησή του και τα δύο χρόνια διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας σε ένα έργο που δεν είναι δικό του!

Μόνον που ο Ευάγγελος Αντώναρος έχει μια διαφορετική άποψη και μιλά για δύο χαμένα χρόνια συμπληρώνοντας πως τα είχε κάνει θάλασσα στην οικονομία και προ πανδημίας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Κυβέρνηση που αυτοσυγχαίρεται και αυτοθαυμάζεται. Για δύο χαμένα χρόνια. Και δεν αναφέρομαι, φυσικά, στην πανδημία όπου Μητσοτάκης και κομπανία αποδεικνύουν καθημερινά την ερασιτεχνική ανικανότητα τους — ακόμη και να αυτοσχεδιάσουν δεν μπορούν. Αλλά στο ότι τα είχαν κάνει θάλασσα στην οικονομία από το πρώτο 6μηνο (δλδ πριν καν αρχίσει η πανδημία) σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Κι έπεται συνέχεια…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter