Αντώναρος για efood: Ας μας πουν ξεκάθαρα και χωρίς περικοκλάδες σε ποιον ανήκει η εταιρεία

Αντώναρος για efood: Ας μας πουν ξεκάθαρα και χωρίς περικοκλάδες σε ποιον ανήκει η εταιρεία

Το ερώτημα σε ποιον ανήκει η εταιρεία efood θέτει με ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνοντας πως «πολλά γράφονται».

Προσθέτει πως έσβησε τη σχετική εφαρμογή από το κινητό του τηλέφωνο προσθέτοντας πως η εταιρεία βασιζόμενη στη νέα νομοθεσία μετατρέπει υποχρεωτικά τους εργαζόμενους σε δουλοπάροικους.

Εκφράζει μάλιστα την έμμεση επιθυμία του να κάνουν πολλοί το ίδιο, επικροτώντας και τη διακοπή συνεργασίας πολλών εταιρειών εστίασης.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Μόλις έσβησα το app της εταιρίας delivery που με τη νέα νομοθεσία μετατρέπει εργαζόμενους υποχρεωτικά σε δουλοπάροικους. Φαντάζομαι ότι πάρα πολλοί θα κάνουν το ίδιο, ενώ πληροφορούμαι ότι κ πολλές επιχειρήσεις εστίασης διακόπτουν τη συνεργασία. Το επικροτώ.
Οι δε διευκρινίσεις που επιχειρεί η εταιρεία μετά τον τεράστιο θόρυβο στα σόσιαλ είναι σαφώς προσχηματικές. Όπως οι διορθωτικές δηλώσεις πολιτικών μετά από ανοησίες που λένε η κάνουν. Ενδιαφέρον έχει δε να ΜΑΣ ΠΟΥΝ ξεκάθαρα και χωρίς περιπλοκάδες σε ποιον ανήκει η εταιρεία. ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.»

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με το efood: Εργασιακός «Μεσαίωνας» από τους συνεταίρους του πρωθυπουργικού ζεύγους

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter