Αντώναρος για Γλυπτά Παρθενώνα: Ποιος έδωσε τέτοια εξουσιοδότηση στον κ. Μητσοτάκη;

Αντώναρος για Γλυπτά Παρθενώνα: Ποιος έδωσε τέτοια εξουσιοδότηση στον κ. Μητσοτάκη;

Δριμεία κριτική άσκησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, με αφορμή την συνάντηση του με τον Βρετανό ομόλογο του Μπόρις Τζόνσον, όπου φαίνεται να ήταν ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook, «αν το κύριο θέμα συζήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στο Λονδίνο ήταν η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, αποκαλύπτεται πόσο μεγάλη είναι η απόγνωση του να ξεφύγει από την τραγική διαχείριση της πανδημίας.»

Μάλιστα ο Ευάγγελος Αντώναρος, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα δημοσιεύματα των Times – όπου χαρακτηρίζει αξιόπιστες πληροφορίες- σύμφωνα με τα οποία φαίνεται η Ελλάδα να είναι πρόθυμη να προχωρήσει σε ανταλλαγή σπουδαίων αρχαιολογικών θησαυρών για να πάρει πίσω τα γλυπτά.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Times: Ο Μητσοτάκης ανταλλάσσει ελληνικούς αρχαίους θησαυρούς με τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Παράλληλα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή διερωτάται με αφορμή τα δημοσιεύματα: «ποιος έδωσε τέτοια εξουσιοδότηση στον κ. Μητσοτάκη;»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Αν το κυριο θέμα συζήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στο Λονδίνο ήταν η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, αποκαλύπτεται πόσο μεγάλη είναι η απόγνωση του να ξεφύγει από την τραγική διαχείριση της πανδημίας. Απόγνωση που γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν επιβεβαιωθούν οι συνήθως αξιοπιστες πληροφορίες των Times του Λονδίνου οτι η Ελλάδα προτείνει να δώσει σπουδαίους αρχαιολογικούς θησαυρούς στη Μεγάλη Βρετανία για να πάρει πίσω τα γλυπτά. Αλήθεια ποιός έδωσε τέτοια εξουσιοδότηση στον κ. Μητσοτάκη;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter