Αντώναρος για κυβέρνηση: Τεχνητή ευδαιμονία με αρνητικά ρεκόρ θανάτων για τη χώρα μας

Αντώναρος για κυβέρνηση: Τεχνητή ευδαιμονία με αρνητικά ρεκόρ θανάτων για τη χώρα μας

Για προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής εικόνας από την κυβέρνηση με τη βοήθεια των ΜΜΕ, κάνει λόγο ο Ευάγγελος Αντώναρος σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο facebook.

Σημειώνει μάλιστα πως τις τελευταίες 24 ώρες η είδηση των δεκάδων (81) νεκρών από κορονοϊό δεν «αξιολογήθηκε» στην ουσία σημαντική προσθέτοντας πως το ποσοστό των νεκρών ανά εκατομμύριο κατοίκων μας κατατάσσει στην κορυφή των αρνητικών ευρωπαϊκών ρεκόρ.

Όπως αναφέρει όλα αυτά τα στοιχεία δεν παίρνουν την έκταση που πρέπει και… θυσιάζονται στο βωμό μιας τεχνητής ευδαιμονίας μιας ανεξέλεγκτης χαλάρωσης.

Σε άλλη ανάρτηση μάλιστα παραθέτει την άποψη των ειδικών όσον αφορά τη συνέχεια της πανδημίας, μιλώντας για «Πέτσο-πληρωμένα μέσα ενημέρωσης ».

Διαβάστε τις αναρτήσεις του: 

«Τις τελευταίες 24 ώρες 81 συνάνθρωποι μας έχασαν τη μάχη με τον κορωνοιό. Η είδηση δεν είναι στις κορυφαίες στους περισσότερους ιστότοπους — κι ας είχαμε για μια ακόμη φορά τους περισσότερους θανάτους ανά εκατομμύριο από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Δυσάρεστο ρεκόρ στ΄αλήθεια. Αλλά όχι και να αφήσουμε τους νεκρούς να χαλάσουν την τεχνητή ευδαιμονία της άκριτης και — δυστυχώς — εντελώς ανεξέλεγκτης χαλάρωσης…»

Εξάλλου σε μια προηγούμενη ανάρτησή του σημείωνε:

«Δεν κάνω λάθος. Τη σημαντικότερη είδηση της ημέρας τα Πέτσο-πληρωμένα μέσα ενημέρωσης την κάνουν (κατα πως τους βολεύει) γαργάρα:
Ο ιδρυτής της εταιρίας Biontech που έφτιαξε το εμβόλιο που διανέμει η Pfizer δήλωσε σήμερα στη Wall Street Journal ότι η πανδημία θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα του 2022… Κι έπεσε σιωπητήριο γιατί χαλάει το κυβερνητικό αφήγημα περί…εξόδου!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter