Αντώναρος για Μητσοτάκη: «Δεν έχει ιερό και όσιο… εκτός βέβαια από την εξουσία και το χρήμα»

Αντώναρος για Μητσοτάκη: «Δεν έχει ιερό και όσιο… εκτός βέβαια από την εξουσία και το χρήμα»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά ο Ευάγγελος Αντώναρος για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε ανάρτησή στο facebook.

Όπως επισημαίνει, συχνά αποκαλεί τον Μητσοτάκη “αδίστακτο” αλλά τώρα το ίδιο δηλώνει και το ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στη σημερινή ανακοίνωση του αντιπολιτευτικού κόμματος. «Τι λέει; Οτι ο ατάλαντος γόνος αλλάζοντας τις δηλώσεις του σαν τα πουκάμισα ρίχνει σαφώς τις ευθύνες σε άλλους. Στον ανιψιό του η στον Κοντολέοντα», σημειώνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και καταλήγει: «Δεν έχει ιερό και όσιο. Εκτός βέβαια από την εξουσία. Και το χρήμα. Τον μαγεύουν και τα δυο. Αλλά έχουν κοντά ποδάρια.»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

Γράφω συχνά πυκνά — με στοιχεία — ότι ο Μητσοτάκης ειναι “αδίστακτος”. Τώρα το επισημαίνει με ανακοίνωση του για τις παρακολουθήσεις το ΠΑΣΟΚ. Τι λέει; Οτι ο ατάλαντος γόνος αλλάζοντας τις δηλώσεις του σαν τα πουκάμισα ρίχνει σαφώς τιος ευθύνες σε άλλους. Στον ανιψιό του η στον Κοντολέοντα.
Δεν μου προκαλεί καμμία έκπληξη. Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του αλάνθαστο και …άσπιλο (εδώ γελαμε).

Ξεχνάει φαίνεται όσα δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να ξεχάσουμε εμείς: Τα ψέμματα με τα οποία έχει “χορτάσει” τον ελληνικό λαό. Αλλά και την αδίστακτη συμπεριφορά του απέναντι σε μέλη της δικής του οικογένειας.

Δεν έχει ιερό και όσιο. Εκτός βέβαια από την εξουσία. Και το χρήμα. Τον μαγεύουν και τα δυό. Αλλά εχουν κοντά ποδάρια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter