Αντώναρος για Μητσοτάκη: Μας έφτασε στον πάτο της Ευρώπης

Αντώναρος για Μητσοτάκη: Μας έφτασε στον πάτο της Ευρώπης

Ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μετά και το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο κάνει με ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Σημειώνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «περιγράφει υπερφιλόδοξους στόχους για να περάσει κατόπιν εντυπωσιακά κάτω από τον πήχυ» και σημειώνει:

«Ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου, θέλει, φαίνεται, να μοιάσει σε προκατόχους του που ονειρεύονταν να μετατρέψουν τη χώρα μας σε Δανία η Ιρλανδία και την οδήγησαν στις αγκαλιές του Δ.Ν.Τ. Ο ίδιος, έχοντας λιγότερο μας έφτασε απλά να συναγωνιζόμαστε στον πάτο της Ευρώπης τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Αν κάτι χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα δυόμιση χρόνια παραμονής στην εξουσία είναι ότι περιγράφει υπερφιλοδοξους στόχους για να περάσει κατόπιν εντυπωσιακά κάτω από τον πήχυ.
Δεν ξέρω αν είναι έλλειψη πολιτικής πείρας, αποκοπή από την πραγματικότητα, υπερβολική αυτοπεποίθηση και αλαζονεία η προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης. Μπορεί να είναι κι όλα αυτά μαζί.
Σήμερα με τα πράσινα άλογα που αράδιασε για την πράσινη ανάπτυξη ( τι ξεπερασμένος όρος!) στο Υπουργικό Συμβούλιο επανέλαβε τη γνωστή του τακτική. Ανακοίνωσε κατάργηση των καυστήρων πετρελαίου, έθεσε εξωπραγματικούς στόχους για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, επανέλαβε τη μοίραια για τον τόπο απόφαση του για πρόωρη απολιγνοτοποίηση κι άλλα διαφορα.
Τέτοιους εξωπραγματικούς στόχους δεν έχουν θέσει ούτε χώρες με δυνατή οικονομία και καλύτερα εισοδήματα για τους πολίτες τους — όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, η Γαλλία η η Φινλανδία. Τι να πει κανείς;
Ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου, θέλει, φαίνεται, να μοιάσει σε προκατόχους του που ονειρεύονταν να μετατρέψουν τη χώρα μας σε Δανία η Ιρλανδία και την οδήγησαν στις αγκαλιές του Δ.Ν.Τ. Ο ίδιος, έχοντας λιγότερο μας έφτασε απλά να συναγωνιζόμαστε στον πάτο της Ευρώπης τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter