Αντώναρος για σχέσεις Φουρθιώτη-Μαξίμου: Κυβερνητική αστάθεια – Υπόθεση διαφθοράς και διαπλοκής

Αντώναρος για σχέσεις Φουρθιώτη-Μαξίμου: Κυβερνητική αστάθεια – Υπόθεση διαφθοράς και διαπλοκής

Μέσα σε λίγες «καυτές» γραμμές ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζει τις εξελίξεις που αφορούν τις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με τον Μένιο Φουρθιώτη μετά τις αναρτήσεις του τελευταίου και την προσπάθεια υπεκφυγών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Σημειώνει πως προβλέπει επεισόδια και συμπληρώνει πως όσο θυμάται δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν τέτοιο «ξεβράκωμα υπουργού δίπλα σε πρωθυπουργό», προσθέτοντας «και μάλιστα από υπόδικο».

Σε τελευταία του μάλιστα ανάρτηση απαντά -σε όσους ρωτούν- πως πρόκειται για «μια υπόθεση διαφθοράς, διαπλοκής και “κοινών” συμφερόντων» προσθέτοντας πως:

«Καθώς η κρίση κορυφώνεται και η κυβερνητική αστάθεια παίρνει σάρκα και οστά, στόματα λύνονται. Εκβιασμοί βγαίνουν στην επιφάνεια. Κάποιοι (κι αρκετοί που δεν φαίνονται για την ώρα!) προειδοποιούν ότι δεν θα αφήσουν να γίνουν πρόβατα σε σφαγή (κι ας μην είναι άσπιλοι). Έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη»

Οι αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου:  

Δικαιολογημένα με ρωτούν πολλοί τι είναι αυτό το θέμα Φουρθιώτη/Γεραπετριτη. Το κουβάρι μπερδεμένο, τώρα αρχίζουν να “φαίνονται” διάφορες σκοτεινές πτυχές του. Είναι μια υπόθεση διαφθοράς, διαπλοκής και “κοινών” συμφερόντων. Κάποιοι “κρατούν” κάποιους άλλους… Καθώς η κρίση κορυφώνεται και η κυβερνητική αστάθεια παίρνει σάρκα και οστά, στόματα λύνονται. Εκβιασμοί βγαίνουν στην επιφάνεια. Κάποιοι ( κι αρκεοί που δεν φαίνονται για την ώρα!) προειδοποιούν ότι δεν θα αφήσουν να γίνουν πρόβατα σε σφαγή (κι ας μην ειναι άσπιλοι). Έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακομη.

Η τηλεπερσόνα δεν το βάζει κάτω κ δημοσιεύει ευχετήριο μνμ του ΥπΕπικρ. Γεραπετρίτη το 2020 που του εκφράζει ευχαριστίες και την “εκτίμηση” του… Θέλω να δω τι θα απαντήσει ο εν λόγω… κύριος. Εκτός αν δώσει την απάντηση ο Μητσοτάκης — ως πρωθυπουργός. Για να δούμε. Σας είπα: Προβλέπω επεισόδια.

Πάντως τέτοιο “ξεβράκωμα” υπουργού δίπλα σε πρωθυπουργό δεν θυμάμάι να έχει ματαγίνει. Και μάλιστα από υπόδικο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter