Αντώναρος για Χρυσοχοϊδη: «Αυτά ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται…»

Αντώναρος για Χρυσοχοϊδη: «Αυτά ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται…»

Αιχμηρή ανάρτηση για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος. Το αποκαλεί «μονιμά ΥΠΠΡΟΠΟ» που «θεωρεί το υπουργείο τσιφλίκι του» και ότι ψεύδεται ότι καρατόμησε τους αστυνομικούς των Αγίων Αναργύρων ενώ «απλά τους μετέθεσε σε άλλες υπηρεσίες γραφείου».

Επίσης αναφέρει ότι δεν γίνεται «σύσκεψη με 3.000 αξιωματικούς» και ότι αυτό που έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ήταν «να τους εκφωνήσει ένα λογυδριο».

Η ανάρτηση Αντώναρου

Οι μπουρδολογιες αυτοπροβολης του μοονιμά ΥΠΠΡΟΠΟ @chrisochoidis συνεχίζονται. Σήμερα μας “ενημερωσε” ότι πραγματοποίησε…σύσκεψη με 3.000 (!) αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Αυτά ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται. Προφανώς αυτό που εκανε ήταν να τους εκφωνήσει ένα λογυδριο με ηλεκτρονική σύνδεση με κάποιες χιλιοειπωμενες …καινοτομίες. Ο ανθρωπος που θεωρεί το υπουργείο τσιφλίκι του κι ο πρωθυπουργός που τον επαναδιορισε αφού τον είχε αποπεμψει λόγω ανεπάρκειας δεν αντιλαμβανονται ότι με τέτοιες συμπεριφορές οι Έλληνες είναι στα κάγκελα. Ειδικά όταν ο Υπουργός ψευδεται με τον ισχυρισμό οτι “καρατομησε” τους αστυνομικούς που κρίνονται υπεύθυνοι για τη σφαγή στους Αγ Αναργύρους. Απλά τους μετέθεσε σε άλλες υπηρεσίες γραφείου…Νομίζοντας αφελώς ότι όλα θα ξεχαστούν. Αμ δεν….

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για ΣτΕ: «Απόφαση κόλαφος για Μητσοτάκη, ελπίζουμε να υποβάλει επιτέλους μήνυση ο Ανδρουλάκης»

Βόλος: Μασκοφόρος τραμπούκος του Μπέου τραυμάτισε δημοτικό σύμβουλο

Σοφία Μπεκατώρου: Στη γραμμή SOS λες ότι σε σκοτώνουν και σου κλείνουν ραντεβού τη Δευτέρα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter