Αντώναρος: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κινηθεί μετά τις καταγγελίες Βαξεβάνη ή θα αδρανήσει ξανά;

Αντώναρος: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κινηθεί μετά τις καταγγελίες Βαξεβάνη ή θα αδρανήσει ξανά;

Καυτά είναι τα ερωτήματα που θέτει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, προς την ελληνική δικαιοσύνη, με αφορμή τις αποκαλύψεις του εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη ενώπιον της ανακρίτριας του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου.

O Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρεται και στο «ιστορικό» κυβερνητικό φιάσκο με την παρουσία του στρατιώτη του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή, στο πλαίσιο της ομιλίας του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ενώ καλεί την ελληνική δικαιοσύνη να επέμβει και στην περίπτωση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο νοσοκομείο Παπανικολάου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν δύο άνθρωποι τη ζωή τους.

Υπενθυμίζεται πως στην κατάθεσή του ο Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε αναλυτικά και αυτολεξεί τις επανειλλημένες επικοινωνίες που είχε με τον τότε προστατευόμενο μάρτυρα Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε λόγο για εκβιασμό του από τον κεντρικό τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με την υπόθεση Novartis.

«Βόμβα» Βαξεβάνη στην ανάκριση με στοιχεία: «Ο Μανιαδάκης ήταν πηγή μου για τη Novartis, μου αποκάλυψε εκβιασμό από Στουρνάρα» (Video)

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Η ελληνική δικαιοσύνη θα κινηθεί μετά τις καταγγελίες Βαξεβάνη;

Η ελληνική δικαιοσύνη θα κινηθεί μετά τα δραματικά συμβάντα στο νοσοκομείο Παπανικολάου;

Η ελληνική δικαιοσύνη θα κινηθεί μετά την εμφάνιση νεοναζί στη Βουλή;

Αυτεπάγγελτα.

Η θα αδρανήσει ξανά;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter