Αντώναρος: Η Κεραμέως και ο τουρίστας πρωθυπουργός μαχαιρώνουν τα όνειρα της ελληνικής οικογένειας

Αντώναρος: Η Κεραμέως και ο τουρίστας πρωθυπουργός μαχαιρώνουν τα όνειρα της ελληνικής οικογένειας

Με δύο αναρτήσεις του στο facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ξεσκεπάζει απόλυτα τις προθέσεις του πρωθυπουργού και της υπουργού Παιδείας όσον αφορά τα ΑΕΙ και την Παιδεία γενικά, διαλύοντας παράλληλα την «αφέλεια» ορισμένων.

Όπως αναφέρει με την καθοδήγηση του «τουρίστα πρωθυπουργού», Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νίκη Κεραμέως μαχαιρώνει τα όνειρα της ελληνικής οικογένειας. Όπως εκτιμά, ο αποκλεισμός πάνω από 25 χιλιάδων υποψηφίων από τα δημόσια ΑΕΙ «δεν είναι ότι στέλνει πολλούς από αυτούς στις αγκαλιές αμφίβολης αξίας ιδιωτικών “πανεπιστημίων”» (θέτοντας τη λέξη “πανεπιστήμια” σε εισαγωγικά), αλλά «επιχειρεί να ανακόψει μια μεγάλη κατάκτηση της ελληνικής κοινωνίας. Την κοινωνική κινητικότητα».

Και το εξηγεί:

«Να βάλει φρένο στα όνειρα της ελληνικής οικογένειας να γίνουν η κόρη κι ο γιός κάτι καλύτερο από τους γονείς. Κάνοντας ένα βήμα μπροστά στη ζωή.   Όσα κάνει η σημερινή — απόλυτα ανίκανη — Υπουργός είναι μαχαιριά στα όνειρα και τις ελπίδες του Έλληνα. Μια μαχαιριά που έχει την υπογραφή μιας ψεύτο-ελιτίστικης ιδεοληψίας με πρωτεργάτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για την ώρα τουρίστα- πρωθυπουργό της χώρας»

Οι αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου

«Διαφωνώ κάθετα με όσους επιχειρούν να δώσουν συγχωροχάρτι στην Υπουργό Παιδείας λέγοντας ότι “δεν ξέρει τι κάνει” για τα ΑΕΙ. ΛΑΘΟΣ. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και το κάνει ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ. Μαχαιρώνει τα όνειρα της ελληνικής οικογένειας. Με τη καθοδήγηση του τουρίστα-πρωθυπουργού Μητσοτάκη…»

«Ο σχεδιασμένος  αποκλεισμός πάνω από 25.000  υποψηφίων από τα δημόσια ΑΕΙ δεν είναι ότι στέλνει πολλούς από αυτούς στις αγκαλιές αμφίβολης αξίας ιδιωτικών “πανεπιστημίων”.  Επιχειρεί να ανακόψει μια μεγάλη διαχρονική κατάκτηση της ελληνικής κοινωνίας. Την κοινωνική κινητικότητα. Να βάλει φρένο στα όνειρα της ελληνικής οικογένειας να γίνουν η κόρη κι ο γιός κάτι καλύτερο από τους γονείς. Κάνοντας ένα βήμα μπροστά στη ζωή.   Όσα κάνει η σημερινή — απόλυτα ανίκανη — Υπουργός είναι μαχαιριά στα όνειρα και τις ελπίδες του Έλληνα. Μια μαχαιριά που έχει την υπογραφή μιας ψεύτο-ελιτίστικης ιδεοληψίας με πρωτεργάτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για την ώρα τουρίστα- πρωθυπουργό της χώρας.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter