Αντώναρος: Η κυβέρνηση μας ταΐζει σανό για τον Γκρίνμπεργκ

Αντώναρος: Η κυβέρνηση μας ταΐζει σανό για τον Γκρίνμπεργκ

Με ανάρτησή του στο facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος χαρακτηρίζει ως «αστείο της βδομάδας» την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου πως ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ που εμφανίστηκε και πάλι στο πλευρό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν πληρώνεται. Σημειώνει μάλιστα:

«Όπως μου είπε φίλος στις ΗΠΑ δεν συνηθίζει να πηγαίνει δωρεάν ταξιδάκια… Πληρώνεται με την ώρα και μάλιστα παχυλά. Ας μην ταΐζουν σανό τους Έλληνες πολίτες λοιπόν.»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Μ’ όποιον δάσκαλο θα κάτσεις,τέτοια γράμματα θα μάθεις. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παίρνει μαθήματα στα ψέμματα, την παραπληροφόρηση, την άρνηση παροχής πληροφοριών και τα fake news. Από πότε επιτρέπεται πρωθυπουργός να παίρνει φίλους του παρείτσα για τσάρκα με κρατικά αεροσκάφη; Αυτό δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της μεταπολίτευσης. Ότι δεν πληρώνεται δε ο πανάκριβος Γκρήνμπεργκ είναι το αστείο της βδομάδας. Όπως μου είπε φίλος στις ΗΠΑ δεν συνηθίζει να πηγαίνει δωρεάν ταξιδάκια… Πληρώνεται με την ώρα και μάλιστα παχυλά. Ας μην ταΐζουν σανό τους Έλληνες πολίτες λοιπόν.»

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Documento: «Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνεται ο Γκρίνμπεργκ;»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter