Αντώναρος: Η χαζοχαρούμενη εμφάνιση Μητσοτάκη στο Ράλι Ακρόπολις

Αντώναρος: Η χαζοχαρούμενη εμφάνιση Μητσοτάκη στο Ράλι Ακρόπολις

Την χαμογελαστή και ανέμελη εμφάνιση στο Ράλι Ακρόπολις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη λίγο μετά την Εξόδιο Ακολουθία στην Κρήτη του Μίκη Θεοδωράκη σχολίασε με ανάρτησή του στο facebook o Ευάγγελος Αντώναρος.

Παραλληλίζει μάλιστα την εικόνα του Έλληνα πρωθυπουργού με τη στάση του Γάλλου Προέδρου που αποχαιρετούσε λίγο αργότερα σε μια «επιβλητική και απέριττη τελετή» τον Ζαν Πολ Μπελμοντό, φροντίζοντας να μην έχει καμιά άλλη δημόσια υποχρέωση.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Δεν παίζεται ο άνθρωπος.
Η Ελλάδα θρηνεί τον Μικη Θεοδωράκη που κηδεύτηκε σήμερα εκεί που ήθελε.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν παρών στην κηδεία. Έσπευσε όμως να βγάλει τσακα τσακα τη μαύρη γραβάτα για να βρεθεί με πλατύ χαμόγελο στο Ράλι Ακρόπολη στην Αθήνα που προσπάθησε να μας το πλασάρει ως γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας. ΘΛΙΒΕΡΟΣ.
Για σύγκριση: Η Γαλλία αποχαιρέτησε σήμερα τον εθνικό της σταρ Ζαν Πωλ Μπελμοντό με μια επιβλητική άλλα και απέριττη τελετή. Ο Πρόεδρος Μακρόν εκφώνησε τον επικήδειο. Φυσικά δεν είχε καμμία άλλη δημόσια υποχρέωση στο πρόγραμμα του. Κι οπωσδήποτε όχι μια χαζοχαρούμενη εμφάνιση σε κάποιο Ράλι.

Διαβάστε επίσης: 

Η Γαλλία αποχαιρέτησε σήμερα με τιμές και θλίψη τον Ζαν-Πολ Μπελμοντό

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter