Αντώναρος: «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι» η προαναγγελία Μητσοτάκη για κατώτατο μισθό

Αντώναρος: «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι» η προαναγγελία Μητσοτάκη για κατώτατο μισθό
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του "Δημοκρατικού Συναγερμού" Κύπρου, Αβέρωφ Νεοφύτου, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Η κυβέρνηση είναι σε τέτοια απόγνωση να αλλάξει την ατζέντα ώστε ο Μητσοτάκης προαναγγέλλει στις 13 Ιανουαρίου ότι θα ανακοινώσει για τον Μάιο “γενναία” αύξηση του κατώτατου μισθού (που είχε σκοπό δήθεν να κάνει τον Ιούλιο)», σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος, προσθέτοντας ότι ούτε καν ανέφερε πόση θα είναι αυτή η αύξηση. Και ότι μέχρι τότε «η ακρίβεια θα τρώει το εισόδημα του μέσου Έλληνα που συνεχώς χάνει αγοραστική αξία».

Η ανάρτηση Αντώναρου

Απλή διαπίστωση: Η κυβέρνηση είναι σε τέτοια απόγνωση να αλλάξει την ατζέντα ώστε ο Μητσοτάκης προαναγγέλλει στις 13 Ιανουαρίου ότι θα ανακοινώσει για τον Μάιο “γενναία” αύξηση του κατώτατου μισθού (που είχε σκοπό δήθεν να κάνει τον Ιούλιο). Χωρίς να πει πόσο. Μέχρι τότε η ακρίβεια θα τρώει το εισόδημα του μέσου Έλληνα που συνεχώς χάνει αγοραστική αξία. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter