Αντώναρος: Κυβέρνηση που δεν μαθαίνει από τα λάθη της, δεν σώζεται με τίποτε!

Αντώναρος: Κυβέρνηση που δεν μαθαίνει από τα λάθη της, δεν σώζεται με τίποτε!

Ομαδικά πυρά από τον Ευάγγελο Αντώναρο, πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον χειρισμό της υπόθεσης του Μένιου Φουρθιώτη μετά και τις αποκαλύψεις του Γιάννη Βρούτση στην εφημερίδα Documento με την αφονία που ακολούθησε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μεταξύ των πυρών και το σχόλιό του για τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα αλλά και τα συμπεράσματά του, αμφισβητώντας πλέον τη στήριξη της κοινωνίας προς την κυβέρνηση αλλά (σαφώς) και τις δυνατότητες της κυβέρνησης να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της.

Γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος:

«Πως κι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν ειχαμε δημοσκοπήσεις με 15αρες διαφορές; Λες να τους σώθηκαν τα λεφτά; Η μήπως… τέλειωσαν οι ψηφοφόροι;»

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη νομίζει ότι δια της σιωπής ή της απισιώπησης “εξαφανίζονται” τα θέματα που ενδιαφέρουν η απασχολούν την κοινή γνώμη. Κούνια που την κούναγε.»

«Κυβέρνηση που δεν μαθαίνει από τα λάθη της, δεν σώζεται με τίποτε. Δεν έμαθε απο την κακοδιαχείριση και τη προσπάθεια κουκουλώματος του θέματος Λιγνάδη (που…κανείς δεν τον ήξερε). Κάνει τα ίδια με Φουρθιώτη. Και νομίζει πως δια της σιωπής όλα… εξαφανίζονται!»

Ας θυμηθούμε και το σχόλιό του όμως για τη Δημοσιογραφία που είχε κανεί νωρίτερα:

«Μιλάει και κανει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για θεμα που απασχολεί εδώ και μέρες τη κοινή γνώμη ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ της Νεας Δημοκρατιας. Κι επειδή το θέμα δεν βολεύει τον Κυριακο Μητσοτακη και το επιτελικό κράτος των α(χ)ρίστων του, τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης το κάνουν γαργάρα. Ας μην μας προκαλεί έκπληξη ότι στην αξιολόγηση της ελευθεροτυπίας στην Ευρώπη είμαστε ως χώρα στον πάτο — λίγο πιο πάνω από Μάλτα κ Βουλγαρία.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter