Αντώναρος: Ο ατάλαντος γόνος τρέχει πανικόβλητος

Αντώναρος: Ο ατάλαντος γόνος τρέχει πανικόβλητος

Την εκτίμηση πως έχει φωτιά στα μπατζάκια του ο… ατάλαντος γόνος, ο οποίος τρέχει πανικόβλητος βλέποντας τις μετρήσεις να πέφτουν κάτω από το 25%, και τους βουλευτές του στέλνουν μηνύματα κατάρρευσης από τις περιφέρειες, έκανε με ανάρτηση του ο Ευάγγελος Αντώναρος, με κυρίαρχο θέμα την επίσπευση της ανακοίνωσης για τον κατώτατο μισθό κατά 12 μέρες, εξαπολύοντας μεταξύ άλλων σφοδρά πυρά για την ακρίβεια που μαστίζει τα νοικοκυριά.

Ο λόγος για τον ανέμελο πρωθυπουργό – της γονατισμένης από τις πρακτικές του Ελλάδας – ο οποίος θέλει να φανεί φιλεύσπλαχνος μοιράζοντας… ασπρινούλες, όπως τονίζει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος γονάτισε τους Έλληνες για 8 μήνες (πριν αρχίσει ο πόλεμος στην Ουκρανία), τώρα θέλει να φανεί φιλεύσπλαχνος. Μόνο που οι τσέπες του μέσου πολίτη έχουν αδειάσει, δεν επαρκούν ούτε για τα πασχαλάτικα, αναφέρει στην ανάρτηση του ο Ευάγγελος Αντώναρος, εκτιμώντας πως με πολιτικάντικες κινήσεις μικρό-εντυπωσιασμού προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο.

Αναλυτικά η ανάρτηση 

«Αφού γονάτισε τους Έλληνες για 8 μήνες (πριν αρχίσει ο πόλεμος στην Ουκρανία), τώρα θέλει να φανεί φιλεύσπλαχνος. Μόνο που οι τσέπες του μέσου πολίτη έχουν αδειάσει, δεν επαρκούν ούτε για τα πασχαλάτικαι. Οι δε “παρεμβάσεις” που προαναγγέλλει και υπόσχεται κάθε τόσο ο ΚυρΜητς δεν οδηγούν πουθενά.
Με πολιτικάντικες κινήσεις μικρό-εντυπωσιασμού προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο.Να αποτρέψει την πλήρη καταστροφή καθώς οι βουλευτές του στέλνουν μηνύματα κατάρρευσης από τις περιφέρειες του. Ασπίρινούλες μοιράζει γιατί δεν έχει ούτε το σθένος ούτε τη βούληση να δράσει αποτελεσματικα.
Και φυσικά αναφέρομαι στην επίσπευση της ανακοίνωσης για τον κατώτατο μισθό κατα 12 μέρες: Πανικόβλητος(έχει φωτιά στα μπατζάκια του όπως λέει ο λαός) ο ατάλαντος γόνος προσπαθεί να αποσοβήσει τα χειρότερο: οι μετρήσεις που φτάνουν στα χέρια του δείχνουν να πέφτει κάτω από 25%.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter