Αντώναρος: Ο Καραμανλής έδειξε την πόρτα εξόδου στον Μητσοτάκη

Αντώναρος: Ο Καραμανλής έδειξε την πόρτα εξόδου στον Μητσοτάκη

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου σχετικά με τις δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή από τα Ανώγεια το βράδυ της Τετάρτης, όπου ουσιαστικά «άδειασε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, ζητώντας κάθαρση.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος κάνει λόγο για «άνοιγμα» της κούρσας διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, ενώ ταυτόχρονα σχολιάζει πως όλοι έχουν ξεγράψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, αναφέρει πως ο Κώστας Καραμανλής, έδειξε την πόρτα εξόδου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς «τον άδειασε με κομψό αλλά σαφή τρόπο».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Με τη σημερινή εκδήλωση στα Ανώγεια ανοιξε στην ουσία η κούρσα διαδοχής στη Νεα Δημοκρατία. Ολοι έχουν ξεγράψει τον θανάσιμα τραυματισμένο και πολιτικά αναξιόπιστο — κι εδώ και στο εξωτερικό — Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η αποχωρηση του ειναι θέμα χρόνου καθώς και ο Κώστας Καραμανλης, ο αδιαμφισβητητος θεματοφύλακας της παράταξης, τον άδειασε με κομψό αλλά σαφή τρόπο και του έδειξε — κατά τη γνώμη μου — την πόρτα εξόδου. Η Ολγα Κεφαλογιάννη, στη μνήμη του πατέρα της οποίας έγινε ή εκδήλωση, εθεσε εμμεσα αλλα σαφώς υποψηφιότητα με ξεκάθαρες αναφορές στις αρχές και στις αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Οι άλλοι διακδικητές (αν και όσοι υπάρχουν) είναι τόσο διστακτικοί που κινδυνεύουν να φανούν ασήμαντο η κάνουν τόσο τεράστια λάθη στις δημόσιες τοποθετήσεις τους που στην ουσία μπαίνουν μόνοι τους στο περιθώριο.»

Ο Καραμανλής αδειάζει Μητσοτάκη και ζητάει κάθαρση για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter