Αντώναρος: O Mητσοτάκης αποφεύγει και στην Ουάσιγκτον αναφορά στην Τουρκία όπως ο διάβολος το λιβάνι

Αντώναρος: O Mητσοτάκης αποφεύγει και στην Ουάσιγκτον αναφορά στην Τουρκία όπως ο διάβολος το λιβάνι

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο και η συνάντησή του με τον Αμερικάνο πρόεδρο απασχόλησε τον Ευάγγελο Αντώναρο  ο οποίος αποφάσισε να την σχολιάσει μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Σε δημοσίευσή του αναφέρεται στις επιπτώσεις που αναμένεται να έχει η επικοινωνιακή διαχείριση της παρουσίας του Μητσοτάκη στην Αμερική η οποία μιντιακά παρουσιάστηκε θριαμβολογικώς παρά τα πλείστα κακώς κείμενα που την χαρακτήριζαν στον προγραμματισμό των επερχόμενων εκλογών από πλευράς του.

Σε επόμενη δημοσίευση στέκεται σε ένα από τα κακώς κείμενα της συνάντησης Μητσοτάκη – Μπάιντεν.  Σχολιάζει την πλήρη απουσία αναφορών στο ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας από πλευράς του πρωθυπουργού λέγοντας πως: «O Mητσοτάκης αποφεύγει (και στην Ουάσιγκτον) την αναφορά στην Τουρκία όπως ο διάβολος το λιβάνι», ενώ αναφερόμενος στο ζήτημα της εδαφικής γειτνίασης με την Τουρκία ως παράγοντα που θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν υπογραμμίζει «θα ήθελε να έχει η χώρα μας ως γείτονα την Ολλανδία η τη Δανία. Αλλα η γεωγραφία σκληρή κι η πραγματικότητα σκληρότερη. Ειδικά όταν την αγνοείς».

 

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter