Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης πήρε το πρώτο πλοίο για Τήνο και έχει και το θράσος να κατηγορεί τους πολίτες

Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης πήρε το πρώτο πλοίο για Τήνο και έχει και το θράσος να κατηγορεί τους πολίτες
Φωτογραφία αρχείου

Δεν μασάει τα λόγια του ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της τακτικής σύσκεψης για την πορεία της πανδημίας, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τους πολίτες για ανευθυνότητα.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει πως με την άρση των περιοριστικών μέτρων ο ίδιος ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του πήραν το πρώτο πλοίο της γραμμής για να μην χάσει λεπτό και να πάει για τριήμερο στο σπίτι του στην Τήνο.

Σημειώνει μάλιστα πως ο «ανεύθυνος πρωθυπουργός» έχει και το θράσος να τα ρίχνει στους πολίτες!

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου: 

«Μόλις έγινε άρση των περιορισμών ο ίδιος με τη φαμίλια του καβάλησε το πλοίο της γραμμής κι έφυγε για το σπίτι του στην Τήνο. Την ίδια μέρα. Μη χάσει στιγμή ο αφιλότιμος. Όχι θα κάτσει στην Αθήνα να σκάσει.
Κι έπειτα έχει το θράσος ο ανεύθυνος πρωθυπουργός της ανεμελιάς Κυριάκος Μητοτάκης να τα ρίχνει στους πολίτες. Δευτέρα πρωί πρωί — έχοντας επιστρέψει από το τριήμερο του. Επειδή κάνουν ότι έσπευσε να κάνει ο ίδιος. Να πάρουν μια ανάσα από την κλεισούρα. Λές κι ο κάθε πολίτης της χώρας έχει λιγότερα δικαιώματα από τον πρίγκιπα-πρωθυπουργό.
Όπως έστρωσε όμως, έτσι θα κοιμηθεί. Αλόγιστα επέβαλε γενικό λοκντάουν για έξι μήνες. Χωρίς εξαιρέσεις. Χωρίς τοπικές προσαρμογές. Τώρα με την ίδια (ανόητη) βιασύνη προχώρησε σε ουσιαστικά γενική άρση των περιορισμών. Ενώ η Ελλάδα εξακολουθεί να μετράει τους περισσότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο από οιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.»

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Documento Newsletter