Αντώναρος: «Ο πρωθυπουργός με την εύχαρι συμβία του χασκογελάει λίγο πριν ανακοινωθούν τα 6.800 κρούσματα»

Αντώναρος: «Ο πρωθυπουργός με την εύχαρι συμβία του χασκογελάει λίγο πριν ανακοινωθούν τα 6.800 κρούσματα»

Mε μια άκρως αιχμηρή ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, ο Ευάγγελος Αντώναρος στηλίτευσε την εμφάνιση και συμπεριφορά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χάλκη, καθώς “χασκογελάει λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν 6.800 κρούσματα κορονοϊού῾, την ίδια μάλιστα στιγμή που η “αστυνομία χρησιμοποιούσε αλόγιστη βία κατά των πυροσβεστών.”

Η ανάρτηση Αντώναρου

«Αυτός ο κύριος λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης κι είναι ο πιο ανέμελος πρωθυπουργός όλων των εποχών. Με μαύρο γυαλί, μονόγραμμα στο πουκάμισο και την εξ ίσου ευχαρι συμβία του στο πλευρό του χασκογελάει λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν 6.800 κρούσματα κορωνοιού κι ενώ η αστυνομία χρησιμοποιεί αλόγιστη βία κατά των πυροσβέστες.
ΥΓ. Το δε μέγεθος της απύθμενης ασυνειδησιας του κι αποκοπής από την ελληνική πραγματικότητα επισφραγίζει το γεγονός ότι αυτή κι άλλες παρεμφερείς φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον επίσημο φωτογράφο του και μοιράστηκαν από το Μαξίμου. Σε κάθε άλλη χώρα ο πρωθυπουργός θα κρυβόταν τέτοια μέρα. Οχι ο Μητσοτάκης. Που να πάρει είδηση…Σκέφτεται απλα l’etat c’est moi κι εγω ορίζω την επικαιρότητα. Λουδοβίκεια αντίληψη. Χωρίς συνέπειες. Για την ώρα.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter