Αντώναρος: Ζουν πραγματικά στην κοσμάρα τους!

Αντώναρος: Ζουν πραγματικά στην κοσμάρα τους!

Μια απάντηση σε όσους από την κυβέρνηση και όχι μόνον απαιτούν από τους Έλληνες εισοδήματα… Ελβετίας και να «προσέχουν» τα αυτοκίνητά τους ώστε να έχουν την καλύτερη οδική συμπεριφορά σε όλες τις εποχές του χρόνου δίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος ενώ μάς αποχαιρετά η κακοκαιρία Ελπίδα αφήνοντας πίσω την κυβέρνηση τραυματισμένη από την απραξία της…

Αναρωτιέται ο Ευάγγελος Αντώναρος σχετικά με εκείνους που απαιτούν από τους Έλληνες να έχουν τα καλύτερα ελαστικά στα αυτοκίνητά τους όταν οι μισθός είναι 650 ευρώ!

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Υπάρχουν άνθρωποι που, δυστυχώς, έχουν περάσει κι από το δημόσιο βίο που νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι Ελβετία, Δανία, Σουηδία. Και μας λένε για φθαρμένα λάστιχα κλπ. Ξεχνώντας ότι ένα σετ από λάστιχα της σειράς κάνει 300 ευρώ περίπου σε μια χώρα όπου ο μισθός είναι 650.
Ζουν πραγματικά στη κοσμάρα τους. Μιλάνε μόνο μεταξύ τους. Δεν έχουν ιδέα για την πραγματική κοινωνία. Κάποιους τους ζήσαμε και στην κορυφή κυβερνήσεων όταν ονειρεύονταν να μας κάνουν Ιρλανδία η Δανία. Αλλά με αποδοχές Βουλγαρίας. Κάπως έτσι σκέφτεται κι ο σημερινός… μονάρχης.»
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter