Αντόνιο Κορδόν: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να έρθω στον Ολυμπιακό»

Αντόνιο Κορδόν: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να έρθω στον Ολυμπιακό»

Ημέρα παρουσιάσεων η σημερινή (27/6) στον Ολυμπιακό, με πρώτον από όλους τον Αντόνιο Κορδόν, τον νέο αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Ο Ισπανός παράγοντας δήλωσε πριν λίγη ώρα μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον γιο του για την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτόν τον εξαιρετικό σύλλογο. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερό μου βήμα. Ο σύλλογος αυτός ξεπερνά σε μέγεθος όλους τους προηγούμενους, για τους τίτλους και όσα έχει κατακτήσει στην πορεία του. Όταν έλαβα την πρόσκληση να παρουσιάσω το πρότζεκτ, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, η απόφαση ήταν στιγμιαία και δεν το έχω μετανιώσει.

Έχουμε έρθει εδώ για να δουλέψουμε, να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμη μεγαλύτερο και να δώσουμε χαρές στον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως υπάρχει μια μεγάλη χαρά και καλή διάθεση. Ο κόσμος έχει τη διάθεση να συνεχίσει να προσφέρει και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τον Ολυμπιακό μεγαλύτερο. Θέλω να ανταποδώσω σε όλους την εμπιστοσύνη με τη δουλειά μου και να κάνουμε ακόμη πιο χαρούμενο τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης: «Θέλουμε επίθεση, επίθεση, επίθεση»

Για τις μεταγραφές ο Κορδόν δήλωσε: «Ξέρω ότι οπουδήποτε κι αν βρεθώ, αυτό που ενδιαφέρει είναι οι μεταγραφές. Ετσι συμβαίνει κι εδώ. Υπάρχουν παίκτες πολύ ακριβοί και με εμπειρία. Εχουν κατακτήσεις τίτλων. Υπάρχουν παίκτες με λιγότερο ταλέντο ή εμπειρία, πολύ πιο οικονομικοί. Για εμάς δεν έχει σημασία ποια από τις δύο θα είναι η επιλογή. Σημασία για εμάς έχει ότι όλοι οι παίκτες που θα επιλέξουμε, θα είναι αυτοί που θα μοιράζονται την ίδια ταυτότητα και φιλοσοφία για τη δομή της ομάδας. Ολοι από τη θέση τους θα είναι σε θέση να προσφέρουν στο σύνολο που θα ετοιμάσουμε για τη νέα σεζόν, ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη επειδή ακόμη δεν έχουν γίνει μεταγραφές: «Καταλαβαίνω την ερώτησή σας. Ο τρόπος μου είναι να δουλεύω μακριά από τη δημοσιότητα, στη σκιά όπως το χαρακτηρίζω. Δουλεύουμε καθημερινά και έχουμε κάνει βήματα. Δεν πρόκειται να κάνουμε κάθε μέρα ανακοινώσεις, ούτε να είμαστε στις εφημερίδες και τα κανάλια κάθε μέρα. Δεν έχουμε καθυστερήσει στις μεταγραφές, να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη και θα έχουμε μία ομάδα με φιλοδοξίες και δέσμευση για να ανταπεξέλθει όταν έρθουν οι υποχρεώσεις της».

Για το αν θα έχει νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός στην Αυστρία: «Συνήθως η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Οι στατιστικές λένε ότι οι πιο επιτυχημένες κινήσεις γίνονται τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Πρέπει να παίξεις καλά τα χαρτιά σου. Αν ξέρετε λίγο πόκερ, τότε θα πρέπει να ξέρεις πώς παίζεται το παιχνίδι για να κάνεις τις κινήσεις σου την κατάλληλη στιγμή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter