Αντώνης Φραγκάκης: Ο πατέρας μου με φώναζε «αρσενική πόρνη» (video)

Αντώνης Φραγκάκης: Ο πατέρας μου με φώναζε «αρσενική πόρνη» (video)

Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε ο Αντώνης Φραγκάκης για την αντίδραση του πατέρα του, όταν έμαθε πως ο γιος του ασχολείται με το μόντελινγκ.

Ο ηθοποιός, πριν την υποκριτική εργαζόταν ως μοντέλο κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στον αξιωματικό πατέρα του. Συγκεκριμένα τον αποκαλούσε «αρσενική πόρνη».

«Η πρώτη επαγγελματική «βουτιά» που κάνεις είναι η πιο εύκολη γιατί δεν ξέρεις που πας. Εμένα με βοήθησε αυτή η άγνοια. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σαν μοντέλο ο πατέρας μου με έλεγε «αρσενική πόρνη». Όταν αργότερα αποφάσισα να σταματήσω τη μόδα για να ασχοληθώ με την ηθοποιία μου είπε «θα αφήσεις στρωμένη δουλειά»;

Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα πολύ επικίνδυνο τροχαίο, που συνέβη, πριν 15 χρόνια και παραλίγο να του στερήσει τη ζωή, αλλά και στον ερχομό του γιου του που έχει αλλάξει τη ζωή.

«Πριν από 15 χρόνια είχα εάν σοβαρό τροχαίο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε γίνει αν δεν φορούσα κράνος και αν δεν ήταν ο Θεός βοηθός. Θεωρούμε ότι είναι δικαίωμα μας να οδηγούμε, αλλά στην πραγματικότητα είναι καθήκον μας να μάθουμε να οδηγούμε»
«Ο γιος μου έχει αλλάξει την αντίληψη μου για τη ζωή. Με γεμίζει με πολύ περισσότερη αγάπη για τους άλλους ανθρώπους. Δεν ήμουν ούτε αρνητικός, ούτε θετικός στην ιδέα της πατρότητας. Έρχεται κάποια στιγμή που τα κομμάτια του παζλ βρίσκουν τη θέση τους».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter