Αντώναρος: Ανίκανη και πανικόβλητη η κυβέρνηση, φοβάται μια μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Αντώναρος: Ανίκανη και πανικόβλητη η κυβέρνηση, φοβάται μια μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Τον φόβο της κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι μια τέτοια πορεία όπως του Πολυτεχνείου μπορεί να εξελιχθεί, όπως έχει συμβεί συχνά στην παγκόσμια ιστορία, σε μια μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση, επισημαίνει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος χαρακτηρίζει ανίκανη και πανικόβλητη την κυβέρνηση.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ε. Αντώναρου: 

«Εαν η ανίκανη και πανικόβλητη κυβέρνηση Μητσοτάκη πιστεύει πραγματικά ότι οι δημόσιες συναθροίσεις με τέσσερα άτομα.και πανω ειναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία δεν θα επρεπε να τις απαγορεύσει σε βαθος χρόνου μέχρι την οριστική εξάλειψη της πανδημίας;

Το ότι περιορίζει την ( κατά τους δικαστές .και εισαγγελείς αντισυνταγματική) απαγορεύση χρονικά υπαγορεύεται από 2 κίνητρα:

1. Την πρόθεση να αλλάξει την ατζέντα και ενδεχομένως να επωφεληθεί απο ο,τι μπορει να προκληθει απο μια πορεια για το Πολυτεχνείο.

2. Τον φόβο ότι μια τέτοια πορεία μπορεί να εξελιχθεί, όπως έχει συμβει συχνά στην παγκόσμια ιστορίαν σε μια μεγάλη αντικυβερνητικη διαδήλωση.

ΥΓ. Κι επειδη πολλοί με ρωτούν για τη θέση μου σχετικά με την πορεία για το Πολυτεχνείο, θα παρακαλούσα.να διαβαζονται προσεκτικά οι αναρτήσεις μου. Το βράδυ του Πολυτεχνείου το εζησα ζωντανά ως αυτόπτης-μαρτυρας δημοσιογράφος. Δεν έχω αναγκη να είμαι παρών σε πορείες συνεπως.»

_x000D_
_x000D_

Εαν η ανικανη και πανικοβλητη κυβέρνηση Μητσοτάκη πιστεύει πραγματικά ότι οι δημόσιες συναθροισεις με τέσσερα άτομα.και…

Δημοσιεύτηκε από Evangelos Antonaros στις Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter