Αντώναρος: Δεν είναι τόσο ρόδινα τα νέα από το μέτωπο των εμβολίων

Αντώναρος: Δεν είναι τόσο ρόδινα τα νέα από το μέτωπο των εμβολίων

Στις ελπίδες σε μια λύση πιο άμεσης αντιμετώπισης του κορονοϊού μέσω των εμβολίων αναφέρεται σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Μεταφέρει πληροφορίες από τη Γερμανία σύμφωνα με τις οποίες εντός του Ιανουαρίου θα φτάσουν πολύ λιγότερα εμβόλια απ’ ότι είχαν προβλεφθεί, σημειώνοντας και την ανακοίνωση της εταιρείας Pfizer ότι θα μειώσει κατά το ήμισυ τις παραδόσεις εντός του 2021.

Σημειώνει μάλιστα πως αυτά τα στοιχεία θα επηρεάσουν και τη χώρα μας. 

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Δεν είναι τόσο ρόδινα τα νέα από το μέτωπο των εμβολίων.

Αυτό αποκαλύπτoυν σήμερα δημοσιεύματα στα γερμανικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα: Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της καγκελλαρίου Μέρκελ με τους πρωθυπουργούς των 16 ομοσπονδιακών κρατιδίων αναφέρθηκε ότι η Γερμανία θα παραλάβει κατά τον μήνα Ιανουάριο μόνο τρία με τέσσερα εκατομμύρια δόσεις από το εμβόλιο της Pfizer. Δηλαδή πολύ λιγότερα απο τα μισά που είχαν προβλεφθεί αρχικά. Ο λόγος: Δυσκολίες στη διαδικασία παραγωγής. Ηδη πριν απο λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί ότι η εταιρία μειωσε στο μισό (απο 100 σε 50 εκατ. δόσεις) την ποσότητα που είχε ανακοινώσει αρχικά.

Η σημαντική μείωση της ποσότητας που θα δοθεί στη Γερμανία είναι ενδεικτική για το τι θα συμβεί φυσικά και σε άλλες χώρες. Οι ποσότητες που είχαν προγραμματισθεί θα μειωθούν σημαντικά. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η ευφορία που καλλιεργήθηκε αρχικα μετριάζεται απο τα προφανώς σημαντικά προβλήματα στη διαδικασία παραγωγής που άρχισαν να εμφανίζονται.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter