Αντώναρος: Δεν πρέπει να κάτσουμε την Πέμπτη στο Νατοϊκό τραπέζι για «διαβουλεύσεις» με την Τουρκία

Αντώναρος: Δεν πρέπει να κάτσουμε την Πέμπτη στο Νατοϊκό τραπέζι για «διαβουλεύσεις» με την Τουρκία

Με αφορμή το τι συμβαίνει στην Μόρια, ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε το μεγάλο θέμα που «απειλεί την ουσία του ελληνισμού», την επιθετικότητα της Τουρκίας.

Αφού επισημαίνει πως αυτά που συμβαίνουν στη Μυτιλήνη είναι μια «αναμενόμενη τραγωδία» εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του με τις «τεχνικές διαβουλεύσεις» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας που έχουν προγραμματιστεί για αύριο στο ΝΑΤΟ.

Σημειώνει μάλιστα πως αν κάτσουμε στο τραπέζι, τότε θα έχουμε ήδη παραδεχθεί πως όσα διεκδικούν οι Τούρκοι είναι αμφισβητήσιμα.

Διαβάστε την ανάρτησή του: 

«Είναι θλιβερά κι ανησυχητικά όσα συμβαίνουν στη Μυτιλήνη. Ήταν όμως ( κι όσο δεν θέλουν κάποιοι να το παραδεχθούν) μια αναμενόμενη τραγωδία. Της οποίας την κλιμάκωση και την ολοκλήρωση δεν έχουμε δει ακόμη. Γι αυτό χρειάζονται τώρα, πέρα από τις άμεσες “πυροσβεστικού τύπου” ενέργειες, σχεδιασμός και στρατηγική. Χωρίς κορώνες από οπουδήποτε. Το πρόβλημα ειναι υπαρκτό και επιδεινώνεται από τα κρούσματα κορωνοϊού που, κατά πάσαν πιθανότητα, είναι πολλαπλάσια από όσα έχουν διαγνωσθεί επίσημα.

Ομως: Η Μόρια, όσο κι αν μας μιλάει στο συναίσθημα, δεν επιτρέπεται να αποστρέψει την προσοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απο το μεγάλο θέμα που απειλεί την ουσία του ελληνισμού: Τη συνεχιζόμενη επιθετικότητα της Τουρκίας που μετεξελίσσεται, κατά την άποψη μου, μέρα με τη μέρα σε ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ κατα της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας κι όχι μόνον των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στη θάλασσα.

Γι αυτό και πρέπει να είμαστε σταθεροί κι αμετακίνητοι: ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ Η ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ. Διαφορετικά αν κάτσουμε αύριο Πέμπτη στο τραπέζι των “τεχνικών” διαβουλεύσεων με ΝΑΤΟική επίνευση (όπως είχε προαναγγείλει επίσημα ο Στόλτενμπεργκ κι εμείς είχαμε σπεύσει ανεπίσημα να διαψεύσουμε) τότε θα έχουμε ήδη παραδεχθεί ότι όσα διεκδικούν οι Τούρκοι είναι αμφισβητήσιμα. Κι αυτό θα είναι μόνον η αρχή σε μια διολίσθηση που είναι άδηλο που θα μας οδηγήσει.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter