Αντώναρος: Διασπάθιση κρατικού χρήματος τα 20 εκατ. προς τα ΜΜΕ – Να δοθούν όλα τα στοιχεία

Αντώναρος: Διασπάθιση κρατικού χρήματος τα 20 εκατ. προς τα ΜΜΕ – Να δοθούν όλα τα στοιχεία

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή -με ανάρτησή του στο Facebook- ζητά την πλήρη δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων των ΜΜΕ και των προσώπων που έλαβαν χρήματα των φορολογουμένων για την εκστρατεία «Μένουμε Σπίτι»

Ζητά επίσης να μάθει γιατί εξαιρέθηκαν κάποια μέσα ενημέρωσης και ποιος έφτιαξε τον κατάλογο. Χαρακτηρίζει την όλη υπόθεση «διασπάθιση 20 εκατομμυρίων» ενώ αναφέρεται σε «στοματάκια που σφραγίστηκαν».

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου: 

«Εάν όσα αποκαλύπτονται και γράφονται είναι αληθή (και μάλλον δείχνουν να είναι) για τα διαφημιστικά “δωράκια” σε ανύπαρκτα η εντελώς ασήμαντα μέσα ενημέρωσης ( και πρόσωπα), απαιτείται πλήρης δημοσιοποίηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ για τα που και ποια ακριβώς ποσά πληρώθηκαν. Για να αποκαλυφθεί κι έτσι να μάθουν οι Ελληνες πολίτες — όπως έχουν αναφαίρετο δικαίωμα — ποια στοματάκια σφραγίσθηκαν και ποιες συνειδήσεις ανταμείφθηκαν με λεφτά Ελλήνων φορολογουμένων.

Ακόμη πρέπει να μας εξηγήσουν οι διαχειριστές αυτού του σκανδάλου ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ κάποια σημαντικά μέσα ενημέρωσης αλλά και ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΞΕ τη λίστα για τη — κατά τη γνώμη μου άκριτη — διασπάθιση των 20 εκατ. ευρώ. Και τότε μπορεί και να φανεί ότι Ισως να έχουν δίκιο καποιοι “μεγάλοι” που μουρμουρανε οτι αδικήθηκαν. Για να δούμε…Γιατί τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά…και δεν έχουν τεθεί ακόμη όλα»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2715127362098612

Εαν όσα αποκαλύπτονται και γράφονταιν ειναι αληθή (και μαλλον δείχνουν να είναι) για τα διαφημιστικά "δωράκια" σε…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Mittwoch, 10. Juni 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter