Αντώναρος: Είναι… νούλες οι πολιτικοί που δεν θέλουν καλλιτέχνες ή αθλητές ως υποψήφιους

Αντώναρος: Είναι… νούλες οι πολιτικοί που δεν θέλουν καλλιτέχνες ή αθλητές ως υποψήφιους

Τη ριζική του διαφωνία σχετικά με μια αντίληψη που θέλει τους σπουδαίους καλλιτέχνες ή αθλητές να μένουν μακριά από κόμματα και πολιτική επειδή δήθεν ανήκουν σε όλους τους Έλληνες, στηλιτεύει με σχόλιό του ο Ευάγγελος Αντώναρος. 

Όπως γράφει μάλιστα, με ιδιαίτερη ένταση, «φαινεται πως οι πολιτικοί αυτοί φοβουνται τη δημοφιλία των πραγματικά αναγνωρισμένων ανθρωπων και θέλουν να κρατήσουν τα ψηφαλάκια για τους ίδιους — ίσως γιατι εκτός πολιτικής είναι οι ίδιοι…νούλες»!.

Ακολουθεί όλη η ανάρτησή του: 

«Κάπου διαβασα ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που υποστηρίζουν την άποψη ότι σπουδαίοι καλλιτέχνες ή άθλητές θα πρέπει να μένουν μακριά από κόμματα γιατί δήθεν…ανήκουν σε όλους τους Ελληνες… Φαινεται πως οι πολιτικοί αυτοί φοβουνται τη δημοφιλία των πραγματικά αναγνωρισμένων ανθρωπων και θέλουν να κρατήσουν τα ψηφαλάκια για τους ίδιους — ίσως γιατι εκτός πολιτικής είναι οι ίδιοι…νούλες.

Προσωπικά διαφωνώ με αυτή την αντίληψη. Πιστεύω, αντίθετα, ότι οι αναγνωρισμένοι έχουν όχι μόνο δικαίωμα αλλα και ΥΠΟΧΡΡΩΣΗ να μετέχουν στα κοινά.

Αλλωστε στην Ελλάδα έχουμε παράδοση: Ο Μικης Θεοδωράκης ανήκει διαχρονικά στην Αριστερά. Ο Σταυρος Ξαρχάκος και η Νανα Μουσχουρη ητσν ευρωβουλευτές με τη ΝΔημοκρατίά. Ό Πύρρος Δήμας βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Ο Γιαννης Ιωαννίδης κι ο Κωστας Κουκοδήμος με τη ΝΔ…Ο Κωστας Καζακος βουλευτής με το ΚΚΕ…κι άλλοι πολλοί…

Ευχομαι η παραδοση αυτή να συνεχισθει.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter