Αντώναρος: Ελπίζω ο Μητσοτάκης να μην δεχθεί τις εισηγήσεις για άμεσες εκλογές

Αντώναρος: Ελπίζω ο Μητσοτάκης να μην δεχθεί τις εισηγήσεις για άμεσες εκλογές

Σαφή θέση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών έχει πάρει προ καιρού ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Αλλά αυτή τη φορά ο κ. Αντώναρος επισημαίνει πως αν και στο παρελθόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει απαντήσει με σαφήνεια πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, τώρα ξεκίνησαν και πάλι οι συζητήσεις για το αντίθετο.

Διαβάστε την ανάρτησή του στο Facebook:

«Σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε επί λέξει: ” Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.” Ήταν η πιο ξεκάθαρη, κάθετη διάψευση που έχει γίνει για το θέμα της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών. Και θέλω φυσικά να πιστεύω ότι ισχύει στο ακέραιο. Αφού και ελάχιστος χρόνος έχει παρέλθει αφ ότου έγινε και δεν έχει μεσολαβήσει κάτι σημαντικό που θα δικαιολογούσε αλλαγή πλεύσης.

Το λέω γιατί εδώ και 24 ώρες έχω την αξιόπιστη πληροφορία ότι ξανάρχισε η σχετική συζήτηση στο Μαξίμου. Και μάλιστα με έντονους ρυθμούς. Με πολλούς να εισηγούνται τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών εντός του Σεπτεμβρίου. Με τον Μητσοτάκη να ακούει. Ελπίζω ο Πρωθυπουργός να μην αλλάξει γνώμη. Πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα ήταν άχρηστη πολυέξοδη ταλαιπωρία για τον τόπο. Γι αυτό άλλωστε πάνω από 85% των πολιτών δεν τις θέλουν.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2745778275700187

Σε πολύ προσφατη συνεντευξη του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ειπε επί λέξει: " Οι εκλογές θα γίνουν στο τελος της…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Donnerstag, 16. Juli 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter