Αντώναρος εναντίον Σκέρτσου και «οι τεχνοκράτες της συμφοράς»

Αντώναρος εναντίον Σκέρτσου και «οι τεχνοκράτες της συμφοράς»

Άναψε και βρόντηξε ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά από την «παρέμβαση» του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργού Άκη Σκέρτσου που σχολίασε ιδιαίτερα αρνητικά και αντιθεσμικά την αγόρευση της εισαγγελέως στη δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει πως ένα κυβερνητικό στέλεχος και μάλιστα πλάι στον πρωθυπουργό δεν εκφράζει ποτέ προσωπική άποψη για ευαίσθητα θέματα και ακόμα και η ανασκευή του* (που δεν είναι ανασκευή όπως λέει) δείχνει πως δεν ξέρει ποιος είναι ο θεσμικό ρόλος.

Στη συνέχεια εκφράζει την άποψή του για τους λεγόμενους τεχνοκράτες σημειώνοντας μάλιστα πως οι περισσότεροι για εκείνον είναι τεχνοκράτες της συμφοράς…

Ιδιαίτερη σημασία μάλιστα έχει και η υποσημείωσή του στη δεύτερη ανάρτηση. 

Η πρώτη ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Ένα κυβερνητικό στέλεχος, ειδικά στο πλευρό ενός Πρωθυπουργού, ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ για ευαίσθητα θέματα. Ακόμη και η “ανασκευή” (που δεν είναι ανασκευή) αποδεικνύει πως κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται ποιος είναι ο θεσμικός τους ρόλος.

Και η δεύτερη ανάρτησή του Ευάγγελου Αντώναρου:

Οι λεγόμενοι τεχνοκράτες ( της συμφοράς οι περισσότεροι για μένα) θα ήθελαν να τους κάνουν όλους πειθήνια στρατιωτάκια. Να αφαιρέσουν κάθε στοιχείο συναισθηματισμού και “προσωπικής εμπλοκής”. Όλα να αποφασίζονται με ακρίβεια ηλεκτρονικού υπολογιστή. Τίποτε να μην αφήνεται στην τύχη. Το απρόβλεπτο, ει δυνατόν, να αποκλεισθεί. Φοβάμαι και δεν εμπιστεύομαι ΠΟΤΕ δυο ειδών ανθρώπους: Όσους έχουν παγερό βλέμμα κι όσους γελούν χωρίς λόγο. Κι οι δυο εξ ίσου επικίνδυνοι.

ΥΓ. Η άποψή που εξέφρασε ο υφυπουργός παρά (τω πρωθυπουργώ) ούτε τυχαία ούτε προσωπική είναι βέβαια. Είναι συνειδητή έκφραση ενός βάναυσα επεμβατικού ελιτισμού στον οποίο πιστεύουν ότι έχουν αυτονόητο δικαίωμα κάποιοι που πιστεύουν ότι η κοινωνία είναι κατώτερη του μεγαλείου τους κι έχει υποχρεώσει να συμμορφώνεται.

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2691862714425077

Ενα κυβερνητικό στέλεχος, ειδικά στο πλευρό ενός Πρωθυπουργού, ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ για ευαίσθητα θέματα….

Gepostet von Evangelos Antonaros am Donnerstag, 14. Mai 2020

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2691982594413089

Οι λεγόμενοι τεχνοκράτες ( της συμφοράς οι περισσότεροι για μένα) θα ήθελαν να τους κάνουν όλους πειθήνια στρατιωτάκια….

Gepostet von Evangelos Antonaros am Donnerstag, 14. Mai 2020

*Η διευκρινιστική δήλωση (ανασκευή) του Άκη Σκέρτσου έχει ως εξής:

“Μια ανάρτηση που έκανα στον προσωπικό μου λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε ασύμμετρες -κατά την άποψή μου- αντιδράσεις ως δήθεν παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης. Θέλω να διευκρινίσω ότι εξέφρασα απολύτως προσωπική άποψη ως πολίτης, και όχι με την ιδιότητα του μέλους της κυβέρνησης, για το πώς αντιλαμβάνομαι τη λειτουργία του κράτους δικαίου ανεξαρτήτως της εκδικαζόμενης υπόθεσης. Σέβομαι και τιμώ την ευθυκρισία κάθε δικαστή. Λυπάμαι που παρερμηνεύτηκε η ανάρτησή μου. Επαναλαμβάνω την ευχή μου οι γονείς της άτυχης κοπέλας να λάβουν την ηθική δικαίωση που τους οφείλει η δικαιοσύνη και η Πολιτεία. Και οι ένοχοι την τιμωρία που τους αξίζει”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter