Αντώναρος: Έτοιμος ο Μητσοτάκης να τα συζητήσει «όλα» με την Τουρκία και όχι μόνον ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

Αντώναρος: Έτοιμος ο Μητσοτάκης να τα συζητήσει «όλα» με την Τουρκία και όχι μόνον ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

Στην καταγγελία πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να τα συζητήσει όλα με την Τουρκία και όχι μόνον την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ προχώρησε με ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος. 

Όπως επισημαίνει, στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ o Κυριάκκος Μητσοτάκης μίλησε ξεκάθαρα για επίλυση των «διαφορών» με την Τουρκία, παραλείποντας ακόμα και τον αμφίσημο όρο «θαλάσσιες ζώνες».

Και συμπληρώνει:

«Την ντροπιαστική αυτή αποκλιση απο τη διαχρονικη εθνική στρατηγική ότι δεν συζητάμε ό,τιδήποτε άλλο πέραν απο την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ δεν επιτρέπεται να αφήσουμε να γίνει πράξη. Γιατί πρόκειται απλά για εθνική μειοδοσία.»

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου: 

Για μια ακόμη φορά — σήμερα — ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέπραξε ένα βαρύτατο εθνικο ατόπημα (για να μη χρησιμοποιήσω βαρύτερη έκφραση) που μόνο τυχαίο ολίσθημα δεν ειναι: Στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ μίλησε ξεκάθαρα για επίλυση των “διαφορών” με την Τουρκία. Ακόμη και τον αμφίσημο όρο “θαλάσσιες ζώνες” παρέλειψε σήμερα — και μάλιστα μιλώντας όχι σ ένα οποιοδήποτε κοινό αλλά προς έμπειρους βουλευτές από όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ.

Αυτή είναι η πιο τρανή επιβεβαίωση ότι ο Ελληνας.πρωθυπουργός — όχι επειδή δήθεν πιέζεται απο καποιους στο εξωτερικό ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΟ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ — είναι έτοιμος να συζητήσει ΓΙΑ ΟΛΑ με την Τουρκία.

Την ντροπιαστική αυτή αποκλιση απο τη διαχρονικη εθνική στρατηγική ότι δεν συζητάμε ό,τιδήποτε άλλο πέραν απο την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ δεν επιτρέπεται να αφήσουμε να γίνει πράξη. Γιατί πρόκειται απλά για εθνική μειοδοσία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter