Αντώναρος για 46 χρόνια ΝΔ: Υποπτεύομαι πως δεν έχουν διαβάσει την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Αντώναρος για 46 χρόνια ΝΔ: Υποπτεύομαι πως δεν έχουν διαβάσει την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Με αιχμές συνοδεύει την ανάρτησή του για τα 46 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή.

Τους επισημαίνει τι ξέχασαν να αναφέρουν και αναρωτιέται αν ποτέ διάβασαν την ιδρυτική διακήρυξη αλλά και άλλες βασικές τοποθετήσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή. 

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Σήμερα συμπληρώνονται 46 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, του διαχρονικά πιο ανθεκτικού μεγάλου κόμματος στην ιστορία της χώρας μας, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Πολλοί — ακόμη και κάποιοι που την πολέμησαν άγρια στο παρελθόν — θεώρησαν ότι έπρεπε να κάνουν μια δημόσια δήλωση. Μίλησαν για την εγκαθίδρυση (ο σωστός όρος είναι αποκατάσταση) της δημοκρατίας. Για τον εξευρωπαϊσμό της χώρας — προφανώς εννοώντας την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Σχεδόν όλοι απέφυγαν να αναφερθούν σε δυο θέματα που ήταν κεφαλαιώδους σημασίας στις αρχές και απόψεις του Κωνστ. Καραμανλή: την εξασφάλιση κοινωνικής δικαιοσύνης μέσω του κοινωνικού φιλελευθερισμού και την εθνική συμφιλίωση. Λες και θέλανε να το αποφύγουν. Εκτός κι αν — όπως υποπτεύομαι — όλοι αυτοί δεν έχουν διαβάσει ποτέ την ιδρυτική διακήρυξη αλλά κι άλλες βασικές τοποθετήσεις του Καραμανλή.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2816671078610906

Σήμερα συμπληρώνονται 46 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, του διαχρονικά πιο ανθεκτικού μεγάλου κόμματος στην…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Sonntag, 4. Oktober 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter