Αντώναρος για ανασχηματισμό: Ευχαριστώ τους ανησυχούντες – Ξέρω τι κάνω και γιατί το κάνω

Αντώναρος για ανασχηματισμό: Ευχαριστώ τους ανησυχούντες – Ξέρω τι κάνω και γιατί το κάνω

Ξεκάθαρη απάντηση έστειλε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος προς όσους “ανησυχούν και ενδιαφέρονται για την πολιτική του αποκατάσταση”. Με σκωπτικό ύφος ξεκαθαρίζει τη θέση του αλλά και σχολιάζει τους “μνηστήρες” για μια θέση στο υπουργικό συμβούλιο.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου: 

Ευχαριστώ όσους ανησυχούν κι ενδιαφέρονται για την πολιτική μου…αποκατάσταση κυκλοφορώντας μάλιστα διάφορα ευφάνταστα σενάρια — κι όχι πάντα με αγαθές προθέσεις.

Θα τους συνιστούσα όμως να κάνουν ο,τι έκαναν τέσσερις ευσυνείδητοι δημοσιογράφοι τις τελευταίες ώρες. Πριν γράψουν οτιδήποτε δηλαδή να σηκώσουν το τηλέφωνο και να με ρωτήσουν. Οπότε θα μάθαιναν ότι σε σχέση με τον δήθεν επικείμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό δεν μου έχει γίνει καμμία νύξη, καμμία κρούση, καμμία πρόταση. Άρα η συζήτηση είναι χωρίς αντικείμενο. Εγώ άλλωστε δεν είμαι από εκείνους που — κατά παγία παράδοση πριν από κάθε ανασχηματισμό — “κυκλοφορούν” μόνοι τους το ονοματάκι τους μήπως και τους σκεφθεί ο εκάστοτε πρωθυπουργός και τους τηλεφωνήσει.

Και το κυριότερο: Εγώ είμαι μια χαρά με τον εαυτό μου. Ξέρω τι κάνω και, κυρίως, γιατί το κάνω.

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2218648925079794?__xts__%5B0%5D=68.ARDCYAmVLJEK0dHLiiQb3twIxnVvsb3hBCce-j5I0m2_4HSPuP06vvXUHSV3-ZXQJcwmPowfJxbTrKKcMqr8tGvu4_ill3A71kzI2IEO3EFEzHbwRI9Txc6ctf7rGQc5aZgvFfVhkfCCJDWoMIe973NR_uuglG08eimnYpad9VfomFxFjo1NSBhgzz4&__tn__=-R

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter