Αντώναρος για Ανδρέα Παπανδρέου: Όλοι οι άλλοι ήταν δύο-τρεις κλάσεις μικρότεροί του

Αντώναρος για Ανδρέα Παπανδρέου: Όλοι οι άλλοι ήταν δύο-τρεις κλάσεις μικρότεροί του

Με αφορμή τα 24 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου ο Ευάγγελος Αντώναρος έκανε μία ανάρτηση στο Facebook στην οποία παραδέχεται κάτι που ορισμένοι από τον πολιτικό του χώρο δεν θα μπορούσαν να εκστομίσουν και πολύ πιθανόν και να διαφωνούν.

«Δεν υπήρξα ούτε υποστηρικτής ούτε οπαδός του Ανδρέα Παπανδρέου. Δέσποσε όμως στην πολιτική σκηνή του τόπου από το 1975 σε ανταγωνισμό με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και από το 1980 μέχρι το 1996 ουσιαστικά μόνος του. Γιατί όλοι οι άλλοι, και εντός του κόμματος του και εκτός, ήταν δυο τρεις κλάσεις μικρότεροι του», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε την ανάρτησή του: 

Δεν υπήρξα ούτε υποστηρικτής ούτε οπαδός του Ανδρέα Παπανδρέου. Δέσποσε όμως στην πολιτική σκηνή του τόπου απο το 1975 σε ανταγωνισμό με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και από το 1980 μέχρι το 1996 ουσιαστικά μόνος του. Γιατί όλοι οι άλλοι, και εντός του κόμματος του και εκτός, ήταν δυο τρεις κλάσεις μικρότεροι του. Ξέρω πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου, αλλά αυτή είναι η άποψη μου. Οι τότε πρόεδροι της ΝΔημοκρατίας ήταν καλών προθέσεων αλλά ανεπαρκείς και εκτός τόπου και χρόνου. Κι όταν ο γέρος Μητσοτάκης κατάφερε μετά από τρείς απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις να τον “νικήσει” ο βαρειά άρρωστος Παπανδρέου επέστρεψε το 1993 για να ξαναπάρει την εξουσία για το κόμμα του για άλλα έντεκα χρόνια.

Αυτά θυμήθηκα σήμερα με αφορμή τα 24 χρόνια απο τον θάνατο του.

ΥΓ. Το δε άρθρο που βλέπετε πιο κάτω είναι μια ανταπόκριση δική μου. Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα DIE WELT στα τέλη Ιουνίου 1979, όταν ο Παπανδρέου βρισκόταν στην αντιπολίτευση. Πριν 31 χρόνια. Από το προσωπικό μου αρχείο.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2726025657675449&set=a.1409410379336990&type=3&theater

Δεν υπήρξα ούτε υποστηρικτής ούτε οπαδός του Ανδρέα Παπανδρέου. Δέσποσε όμως στην πολιτική σκηνή του τόπου απο το 1975…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Dienstag, 23. Juni 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter