Αντώναρος προς κυβέρνηση Μητσοτάκη: Αν είσαι «yesman» δεν σε υπολογίζει κανείς

Αντώναρος προς κυβέρνηση Μητσοτάκη: Αν είσαι «yesman» δεν σε υπολογίζει κανείς

Καυστικός ο Ευάγγελος Αντώναρος κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ανάρτησή του στο Facebook επικαλούμενος πληροφορίες μετά από τηλεφωνικές επαφές του με σημαντικους Ευρωπαίους παράγοντες

Την «σύμπλευση» της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τη γερμανική πολιτική στο θέμα των ευρωομολόγων σε αντίθεση με τα συμφέροντα της χώρας αλλά και της γειτονικής και φιλικής Ιταλίας που βρίσκεται στη δίνη της πανδημίας, καυτηριάζει με ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. 

Σημειώνει μάλιστα:

«Αν είσαν yesman δεν σε υπολογίζει κανείς στη διεθνή πολιτική σκηνή. Αν είσαι καλό παιδί, οι Βορειοευρωπαίοι που δεν προκειται ποτέ να σε θεωρήσουν δικό τους, σε γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.»

Διαβάστε την ανάρτησή του στο Facebook:

«Εχει ιδιαίτερο ενδιαφερον ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός, ο πιό ανυποχωρητος υποστηρικτης του ομολόγου της ευρωπαικής αλληλεγγύης ( έτσι το λέω εγώ) αναφέρεται ξεκάθαρα στην Ελλάδα και στον τρόπο με τον οποίο επεβλήθησαν σκληρά μέτρα απο τον ESM.

Κι ερωτώ: η ελληνική κυβέρνηση που είναι και τι κάνει; Εχει σημάνει σιωπηρή υποχώρηση; Γιατί δεν διεκδικεί με αποφασιστικότητα, μαχητικότητα κι — αν χρειασθει γιατί όχι — με πολεμική διάθεση. Αν είσαν yesman δεν σε υπολογίζει κανείς στη διεθνή πολιτική σκηνή. Αν είσαι καλό παιδί, οι Βορειοευρωπαίοι που δεν προκειται ποτέ να σε θεωρήσουν δικό τους, σε γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.

Ηρθε η ώρα για δυνατή φωνή. Τώρα.

Γιατί στην Ευρώπη η τραπουλα δεν θα έλεγα ότι ξαναμοιράζεται αλλα οπωσδήποτε ανακατεύεται. Αυτο έμαθα κατά τη διάρκεια του ΣΚ σε τηλεφωνικές επαφές που είχα με σημαντικους Ευρωπαίους παράγοντες. Ελπιζω απλά οι πολιτικολι στον τόπο μας — κυβέρνηση κι αντιπολιτευση — να μη καθευδουν.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter