Αντώναρος για… Μητσοτάκη εξωτερικού

Αντώναρος για… Μητσοτάκη εξωτερικού

«Γιατί αποκρύψατε αυτό που περιμένατε και ενδεχομένως ξέρατε, κύριε πρωθυπουργέ;» 

Για εγκληματική αμέλεια κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο χθεσινό «ημερήσιο δελτίο ψεύδους και κυβερνητικής ανεπάρκειας» που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Εστιάζοντας στο γεγονός ότι στη συνέντευξή του στην Κριστιάν Αμανπούρ ο πρωθυπουργός περιέγραψε την καταγραφόμενη αύξηση των κρουσμάτων αναμενόμενη, επειδή άνοιξε την οικονομία και τον τουρισμό, και όχι έξαρση, στηλιτεύει τη διγλωσσία Μητσοτάκη -ανάλογα με το ακροατήριο που απευθύνεται- και ρωτάει μεταξύ άλλων: 

«Γιατί αποκρύψατε αυτό που περιμένατε και ενδεχομένως ξέρατε, κύριε πρωθυπουργέ; Κι αν το περιμένατε σε αυτή την έκταση, γιατί εκθέσατε -προφανώς με πρόθεση- σε  μεγάλους κινδύνους την υγεία των Ελλήνων πολιτών;».

Ολόκληρη η ανάρτηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου:

«ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.

19 Αυγούστου 2020.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί -με σαφή πρόθεση παραπλάνησης της ελληνικής αλλά και της διεθνούς κοινής γνώμης- να παραποιεί την πραγματικότητα. Τη δραματική αύξηση σε κρούσματα των τελευταίων επτά οκτώ ημερών δεν τη θεωρεί έξαρση, αλλά “αναμενόμενη αύξηση” επειδή άνοιξε την οικονομία και τον τουρισμό. Αυτά ισχυρίσθηκε στην Κριστιάν Αμανπούρ στη συνέντευξή του στο CNN (cnn.com)

Αλλά ότι περίμενε κάτι τέτοιο (όπως ισχυρίσθηκε σήμερα μιλώντας σε ξένο ακροατήριο) ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΞΕΡΑΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;

ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΘΕΣΑΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ ΜΟΡΙΑΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ;

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ».

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2775207472757267&set=a.1409410379336990&type=3

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter