Αντώναρος για #Novartis: Κάποιοι ενδεχομένως βούτηξαν το δάχτυλο στο μέλι και θέλουν να αποφύγουν τη δίκη

Αντώναρος για #Novartis: Κάποιοι ενδεχομένως βούτηξαν το δάχτυλο στο μέλι και θέλουν να αποφύγουν τη δίκη

«Για τον μέσο Έλληνα πολίτη που δεν έχει σπουδάσει νομικά και δεν καταλαβαίνει από νομικά και δικηγορικά τερτίπια και τα παρεμφερή, το ερώτημα είναι απλό…» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Στην ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφερόμενος στις εξελίξεις όσον αφορά στην υπόθεση Novartis – στον απόηχο των δηλώσεων της παραγραφής ή μη – επισημαίνει πως το ερώτημα για τους πολλούς είναι αν κάποιοι τα έχουν τσεπώσει. 

Όλη η ανάρτηση:

«Για τον μέσο Έλληνα πολίτη που δεν έχει σπουδάσει νομικά και δεν καταλαβαίνει από νομικά και δικηγορικά τερτίπια και τα παρεμφερή το ερώτημα είναι απλό:

ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ;

Όλα τα άλλα περί παραγραφής κλπ. που πολυ-αναλύουν κάποιοι με βαρύγδουπο ύφος και ακαδημαϊκή αμετροέπεια τον μέσο Έλληνα δεν τον αφήνουν απλά αδιάφορο. ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ. Γιατί υποπτεύεται αυτό που υποπτευόμαστε όλοι: Ότι κάποιοι που ενδεχομένως βούτηξαν το δάχτυλο στο μέλι προσπαθούν να αποφύγουν τη δίκη. Κι αυτό ακριβώς είναι που τους κάνει ένοχους στα μάτια των πολλών.

Ειδικά όταν η παραγραφή την οποία επικαλούνται έχει μίνι διάρκεια για τα πολιτικά πρόσωπα. Αντίθετα με όσα ισχύουν για όλους τους άλλους πολίτες…»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2358674911077194

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter