Αντώναρος για «σκάνδαλο Πέτσα»: Απαράδεκτη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος

Αντώναρος για «σκάνδαλο Πέτσα»: Απαράδεκτη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος

«Όσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση αποφεύγουν την ουσία, τόσο περισσότερο εκτίθενται» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Αναφερόμενος στο «σκάνδαλο Πέτσα» και τη διοχέτευση 20 εκατομμυρίων ευρώ σε ΜΜΕ ο κ. Αντώναρος σημειώνει: 

«… κάποιοι έχουν περισσότερα στοιχεία από όσα θέλει να φαντάζεται η κυβέρνηση. Ηδη ακούγονται μουρμούρες και μέσα στη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Αργά η γρήγορα όλα θα έρθουν στο φως.Και τότε θα είναι αργά για όσους είναι ήδη υπόλογοι στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών.»

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Ξέρω. Ο μέσος πολίτης έχει φυσικά αυτή τήν ώρα άλλες προτεραιότητες κι άλλες έγνοιες: Τα λειψά χρήματα στη τσέπη του, τα προβλήματα μετακίνησης στην Αθήνα, τις εισαγωγικές εξετάσεις των παιδιών του. Αλλά εγώ επιμένω για την απαράδεκτη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος. Γιατί είναι κορυφαίο θέμα λειτουργίας της δημοκρατίας. Και πρέπει να μας απασχολεί ΟΛΟΥΣ.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μοιράζει δημόσιο χρήμα αριστερά και δεξιά χωρίς να λέει ποιό ποσόν πήγε πού. Χωρίς να εξηγεί πειστικά και θεμελιωμένα γιατί το ένα μέσο πήρε Χ ποσόν και το άλλο με διπλάσια κυκλοφορία η επισκεψιμότητα τα μισά. Οι προκλήτικά μισές απαντήσεις και η προσπάθεια να πάει η μπαλα στην εξέδρα θα πέσουν τελικά στο κενό.

Όσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση αποφεύγουν την ουσία, τόσο περισσότερο εκτίθενται. Και οι αποκαλύψεις συνεχιζονται αργά αλλά βασανιστικά και σταθερά με το μαρτύριο της σταγόνας. Γιατί κάποιοι έχουν περισσότερα στοιχεία από όσα θέλει να φαντάζεται η κυβέρνηση. Ηδη ακούγονται μουρμούρες και μέσα στη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Αργά η γρήγορα όλα θα έρθουν στο φως.Και τότε θα είναι αργά για όσους είναι ήδη υπόλογοι στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών.

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2719743061637042

Ξέρω. Ο μέσος πολίτης έχει φυσικά αυτή τήν ώρα άλλες προτεραιότητες κι άλλες έγνοιες: Τα λειψά χρήματα στη τσέπη του, τα…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Dienstag, 16. Juni 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter