Αντώναρος για Χρυσοχοΐδη: Ξύπνησε ο υπουργός!

Αντώναρος για Χρυσοχοΐδη: Ξύπνησε ο υπουργός!

Γενεές δεκατέσσερις περνάει ο Ευάγγελος Αντώναρος τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και όχι μόνον.

Αφού διαπιστώνει πως… ξύπνησε ο «σχεδόν μόνιμος υπουργός Προστασίας του Πολίτη» και με αφορμή τις δηλώσεις του για το προσφυγικό σημειώνει:

«Να του υπενθυμίσουμε λοιπόν ότι τα μέλη της κυβέρνησης δεν υπάρχουν για να κάνουν μόνο διαπιστώσεις και να σταματούν εκεί. Δεν είναι τρίτοι παρατηρητές. Δεν είναι σχολιαστές καταστάσεων. Τους έχει ανατεθεί συγκεκριμένο αντικείμενο προκειμένου να βρίσκουν λύσεις. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε λόγος και ανάγκη παρουσίας τους. Τα θέματα θα λύνονταν μόνα τους.»

Αλλά ο Βαγγέλης Αντώναρος δεν σταματά εδώ γιατί στρέφει τα βέλη του – εμμέσως – και κατά του Μαξίμου, αφού σημειώνει πως σύμφωνα με πληροφορίες του ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν ασχολείται και πολύ με το προσφυγικό.

Διαβάστε όλη την ανάρτησή του:

«Μπα μπα κοίτα να δεις!

Ξύπνησε ο σχεδόν μόνιμος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κι έκανε — με το συνηθισμένο βαρύγδουπο ύφος του — τη διαπίστωση ότι “το πρόβλημα στα νησιά είναι εκρηκτικό. Έξω και πέρα από κάθε δυνατότητα διαχείρισης.” Μάλιστα. ¨Όλα αυτά με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών. Προς υπενθύμιση: Όταν με την ανάληψη των καθηκόντων του είχε επισκεφθεί κάποια νησιά, τα είχε βρει όλα λίγο πολύ μια χαρά.

Τι μας λέει λοιπόν τώρα ο εν λόγω κύριος; Κάτι απλό: Σηκώνω τα χέρια ψηλά και μην μου αποδώσετε ευθύνες αν τα πράγματα χειροτερέψουν! Εγώ σας τα είπα. Έτσι, κύριε Υπουργέ; Να του υπενθυμίσουμε λοιπόν ότι τα μέλη της κυβέρνησης δεν υπάρχουν για να κάνουν μόνο διαπιστώσεις και να σταματούν εκεί. Δεν είναι τρίτοι παρατηρητές. Δεν είναι σχολιαστές καταστάσεων. Τους έχει ανατεθεί συγκεκριμένο αντικείμενο προκειμένου να βρίσκουν λύσεις. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε λόγος και ανάγκη παρουσίας τους. Τα θέματα θα λύνονταν μόνα τους.

Ούτως η άλλως με το προσφυγικό ο εν λόγω πολιτικός δεν ασχολείται και πολύ. Από τις πληροφορίες μου το αποφεύγει γιατί κάνει…τσηζ… Ίσως γι αυτό ο Μητσοτάκης να αποφάσισε να αναθέσει τον συντονισμό σε τρίτο πρόσωπο, τον υφυπουργό Άμυνας, έναν πρώην στρατηγό, του οποίου όμως η τύχη και η δραστηριότητα αγνοείται μετά την αρχική ανακοίνωση. Φαντάζομαι ότι του πασάρανε του ανθρώπου μια καυτή πατάτα, δήθεν για οργανωτικούς λόγους, γιατί οι αρμόδιοι επαγγελματίες πολιτικοί τα έχουν θαλασσώσει αφού ξαφνικά ανακάλυψαν τις “γεωπολιτικές συνθήκες” που κυριαρχούν εδώ και χρόνια και λένε “απελθέτω απ΄εμού το ποτήριον τούτο”. Αμ δεν…

ΥΓ. Και κάτι ακόμη: Μέχρι την άνοδο στην εξουσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη μαθαίναμε σε εβδομαδιαία βάση, συχνά και ημερησίως, πόσοι μετανάστες/πρόσφυγες φθάνανε κάθε μέρα στη χώρα. Γιατί τελευταία η δημοσιοποίηση των στοιχείων γίνεται με το σταγονόμετρο; Μήπως τα νούμερα είναι μεγαλύτερα από ο,τι θέλουν κάποιοι να πιστέψουμε;»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2516424065302277

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter