Αντώναρος: Η Γαλλία μπουρλοτιάζει τα Δυτικά Βαλκάνια κι εμείς ασχολούμαστε με τις… Θερμοπύλες

Αντώναρος: Η Γαλλία μπουρλοτιάζει τα Δυτικά Βαλκάνια κι εμείς ασχολούμαστε με τις… Θερμοπύλες

Παρέμβαση για τα όσα πολύ σημαντικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε Ευρώπη με το μπλοκάρισμα των ενταξιακών προοπτικών σε Β. Μακεδονία και Αλβανία, Μέση Ανατολή και ειδικά Συρία, αλλά και στη Βρετανία με την ιστορία του Βrexit, κάνει ο Ευάγγελος Αντώναρος επισημαίνοντας πως “αν δεν ήταν επικίνδυνο θα ήταν γελοίο”. 

Σημεώνει ο Ε. Αντώναρος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: 

«Αν δεν ήταν επικίνδυνο, θα ήταν γελοίο.

Στην περιοχή μας και στο χώρο δράσης μας εχουμε εξελίξεις που μας αφορούν αμεσα:

() Γαλλία και Ολλανδία (για δικό τους χουι η κάθε μια) μπλοκάρουν τις ενταξιακές προοπτικές Βόρειας Μακεδονίας και Αλβανίας και βάζουν μπουρλότο στα Δυτικά Βαλκάνια. Αποσταθεροποιούν κυβερνήσεις και ανοίγουν, ενδεχομένως τις πόρτες, για επιρροή ανεπιθυμήτων δυνάμεων στο κατώφλι μας.

() Στη Μέση Ανατολή — ειδικά στη Συρία, αλλά όχι μόνον — αλλάζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων με ουσιαστική απόσυρση ΗΠΑ, δυναμική εμφάνιση Ρωσίας και αδυναμία Ευρώπης να εκφράσει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ λόγο εξωτερικής πολιτικής.

() Το βρετανικό κοινοβούλιο τράβηξε για μια άλλη φορά το χαλί κάτω απο τα πόδια του Μπόρις Τζόνσον με άγνωστες μέχρι στιγμής προοπτικές και συνεπειες.

Κι εμεις περί άλλα τυρβάζουμε:

() Αν και μέ πόσες ψήφους θα περάσουν οι διευκολύνσεις για την ψήφο των ομογενών.

() Αν και τι θα είχε γίνει το 2015 αν είχε συμβεί εκείνο που τελικά δεν συνέβη. Αλλα λόγισ ν αγαπιόμαστε….

Α και να μη ξεχάσω τις Θερμοπύλες.

Μπράβο στο πολιτικό συστημα και στον δημοσιογραφικό κόσμο που ταίζει με σανό πολίτες, ψηφοφόρους, αναγνώστες και τηλεθεατές.

Ετσι χτίζεται μια σύγχρονη κοινωνία. Με προκατ ειδήσεις, με fake news και με πισωγυρίσματα στο αδιαμφισβήτητα ένδοξο αλλά ανούσιο για το σήμερα — και κυρίως για το αύριο — παρελθόν.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter