Αντώναρος: Η γκάφα διαρκείας αυτής της ανερμάτιστης κυβέρνησης πάει σύννεφο!

Διπλό χτύπημα από τον Ευάγγελο Αντώναρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αφορμή η απόφαση της Συνόδου Κορυφής να συζητηθούν οι… κυρώσεις κατά της Τουρκίας στο «κρίσιμο» (ένα ακόμα «κρίσιμο») Συμβούλιο Κορυφής του Μαρτίου.

Μόνον που θα γίνει στις 25 Μαρτίου, ημέρα που συμπληρώνονται τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ΄21.

Και αναρωτιέται ο Ευάγγελος Αντώναρος:

Δεν το σκέφτηκε ο πρωθυπουργός; Δεν το κατάλαβε;

Ο ίδιος ωστόσο απαντά με καυστικότητα:

«Αλλά σου λέει τι με νοιάζει εμένα; Σάμπως θα είμαι Πρωθυπουργός μέχρι τότε; Άστο να το διαχειρισθεί όποιος με έχει διαδεχθεί. Λέτε;»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Μου το είπαν και το επιβεβαίωσα στο μεταξύ: Το κρίσιμο Συμβούλιο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει προγραμματισθεί να γίνει στις 25 Μαρτίου 2021. Με σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης.

Στην αρχή δεν ήθελα να το πιστέψω. Γιατί -- υπενθυμίζω -- η 25η Μαρτίου 2021 είναι η ημέρα που συμπληρωνονται 200 χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Προφανώς κανείς στην ελληνική κυβέρνηση -- και στην ελληνική αντιπροσωπεία -- δεν το σκέφθηκε...Η συμβαίνει μήπως κάτι άλλο; Ο Μητσοτάκης το κατάλαβε. Αλλά σου λέει τι με νοιάζει εμένα; Σάμπως θα είμαι Πρωθυπουργός μέχρι τότε; Άστο να το διαχειρισθεί όποιος με έχει διαδεχθεί. Λέτε;

Πάντως η γκάφα διαρκείας αυτής της ανερμάτιστης κυβέρνησης πάει σύννεφο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.