Αντώναρος: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό – Ούτε ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας

Αντώναρος: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό – Ούτε ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή με αφορμή την αστυνομική καταστολή κατά τη διάρκεια της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλά για υπέρμετρη και αδικαιολόγητη βία και σημειώνει:

«…απέδειξε και σήμερα ξανά ότι βρίσκεται σε πανικό και δεν διαθέτει ούτε ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας. Έτσι δεν αλλάζει — όσο κι αν το θελήσουν Μητσοτάκης, Χρυσοχοιδης και κομπανία — η σκληρή ατζέντα της καθημερινότητας που την ορίζουν η ραγδαία φτωχοποίηση της κοινωνίας, η αυξανόμενη ανησυχία του κόσμου από τα αλλοπρόσαλλα μέτρα της κυβέρνησης στον χώρο της υγείας, η γενικευμένη αβεβαιότητα για το αύριο».

Σε άλλη του ανάρτηση στο facebook σχολιάζει και το γεγονός πως αστυνομικά όργανα έσκισαν πανό…

Ακολουθούν οι δύο αναρτήσεις: 

«Με την εντολή στην αστυνομία να ασκήσει υπέρμετρη και αδικαιολόγητη βία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέδειξε και σήμερα ξανά ότι βρίσκεται σε πανικό και δεν διαθέτει ούτε ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας. Έτσι δεν αλλάζει — όσο κι αν το θελήσουν Μητσοτάκης, Χρυσοχοιδης και κομπανία — η σκληρή ατζέντα της καθημερινότητας που την ορίζουν η ραγδαία φτωχοποίηση της κοινωνίας, η αυξανόμενη ανησυχία του κόσμου από τα αλλοπρόσαλλα μέτρα της κυβέρνησης στον χώρο της υγείας, η γενικευμένη αβεβαιότητα για το αύριο. Η χώρα δεν κινδυνεύει από μερικές εκατοντάδες που θέλουν, αγνοώντας έστω συνταγματικά αμφισβητήσιμες απαγορεύσεις, να διαδηλώσουν, αλλά από άφρονες κυβερνήτες που πιστεύουν ότι μπορούν να πνίξουν στα δακρυγόνα κάθε φωνή διαμαρτυρίας.»

«Μόνο σε ανελεύθερες χώρες τύπου Λευκορωσίας η Κίνας σκίζουν αστυνομικά όργανα πανό διαδηλωτών (ανεξάρτητα από το περιεχόμενο τους) η διαλύουν ένα μάτσο λουλούδια που εναπόθεσαν κάποιοι στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ένας έφηβος…Φοβερή παρακμή εν έτει 2020 για την Ελλάδα…Φυσικά με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter