Αντώναρος: Η κυβέρνηση του ανέμελου, των υπουργών που αλληλλοαναιρούνται και του αυτοθαυμαζόμενου πρωθυπουργού

Αντώναρος: Η κυβέρνηση του ανέμελου, των υπουργών που αλληλλοαναιρούνται και του αυτοθαυμαζόμενου πρωθυπουργού

Με μία του νέα ανάρτηση στο facebook, o Ευάγγελος Αντώναρος σκιαγραφεί σε λίγες αλλά ουσιαστικές γραμμές τα έργα και κυρίως την ανυπαρξία μέτρων και δράσεων της κυβέρνησης εν μέσω πανδημίας. 

«Οι περισσότεροι αξιόλογοι ειδικοί/επιστημονες σιωπούν αιδημόνως τον τελευταίο καιρό — σα να θέλουν να διαχωρίσουν τη θέση τους. Τα στοιχεία παρουσιάζουν μεγάλες “τρύπες” σε σημείο που ακόμη και φιλικά προς την κυβέρνηση πρόσωπα όπως ο Στέφανος Μάνος βγαίνουν απο τα ρούχα τους» αναφέρει μεταξύ άλλων και σημειώνει:

«Θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για δύσκολες εβδομάδες και μήνες αν ο μέχρι προ τίνος λαλίστατος και κωμικά αυτοθαυμαζόμενος πρωθυπουργός δεν αλλάξει ρότα και μυαλά. Που το βλέπω δύσκολα. Γιατί με αυτά τα μυαλά — δυστυχώς — γεννήθηκε και μεγάλωσε.»

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Η κυβέρνηση του ανέμελου (και προσφάτως εξαφανισμένου από την επικαιρότητα για τον κορωνοιο) πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τα έχει κάνει μπάχαλο στο θέμα της πανδημίας. Οι διάφοροι αναρμόδιοι ( υπουργοί βγαίνουν στις τηλεοράσεις και αλληλοαναιρούνται. Ο ένας προσπαθεί να ξεπεράσει τον άλλο σε ακτιβισμό. Άλλοι επικαλούνται τον χαμηλό (!) αριθμό θανάτων — αποσιωπώντας ότι είμαστε σε μια από τις χειρότερες θέσεις στην Ευρώπη ανά εκατομμύριο. Η στήριξη στον τομέα της υγείας είναι –επιεικώς — ανύπαρκτη. Οι περισσότεροι αξιόλογοι ειδικοί/επιστημονες σιωπούν αιδημόνως τον τελευταίο καιρό — σα να θέλουν να διαχωρίσουν τη θέση τους. Τα στοιχεία παρουσιάζουν μεγάλες “τρύπες” σε σημείο που ακόμη και φιλικά προς την κυβέρνηση πρόσωπα όπως ο Στέφανος Μάνος βγαίνουν απο τα ρούχα τους.

Οι ανόητες ιδέες για “ημιλειτουργία” του λιανεμπορίου με το αχαρακτήριστο click away (ελληνική πατέντα για γελια) είναι απλά μια πρόφαση της κυβέρνησης για να μην αποζημιώσει — όπως επιβάλλετα — τις μικρές και μεσαίες επιχεοιρήσεις που καταρρέουν. Οι εποχικοί υπάλληλοι στον τουρισμό και την εστίαση που έμειναν χωρίς δουλεια το καλοκαίρι ακόμη περιμένουην να αποζημιωθούν. Κυβερνητικά στελέχη αρνούνται το επίδομα Χριστουγέννων στους εργαζόμενους στην υγεία με αστείες δικαιολογίες. Οι βαρύγδουπες υποσχέσεις για αποτελεσματικό εμβολιασμό είναι διάτρητες — και εν τω μεταξύ, λόγω διεθνών προβλημάτων, υπο αμφισβήτηση.

Με δυο λόγια: Θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για δύσκολες εβδομάδες και μήνες αν ο μέχρι προ τίνος λαλίστατος και κωμικά αυτοθαυμαζόμενος πρωθυπουργός δεν αλλάξει ρότα και μυαλά. Που το βλέπω δύσκολα. Γιατί με αυτά τα μυαλά — δυστυχώς — γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter