Αντώναρος: Η «πολιτική κορεκτίλα» για να μην πάρουν θέση για τη Χρυσή Αυγή με εξοργίζει

Αντώναρος: Η «πολιτική κορεκτίλα» για να μην πάρουν θέση για τη Χρυσή Αυγή με εξοργίζει

«Η πολιτική κορεκτίλα στην οποία καταφεύγουν κάποιοι για να μη πάρουν ξεκαθαρη θεση ενώπιον της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή με εξοργίζει και με αηδιάζει», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντωναρος.

Συμπληρώνει μάλιστα πως «Με τους (νεο)φασίστες, τους ακροδεξιούς, τους εχθρούς των ελευθεριών και των αξιών μας δεν συζητούμε. Δεν τους αποδεχόμαστε ως τμήμα του συνταγματικού-κοινοβουλευτικού συστήματος».

Διαβάστε την ανάρτησή του: 

Η πολιτική κορεκτίλα στην οποία καταφεύγουν κάποιοι για να μη πάρουν ξεκαθαρη θεση ενώπιον της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή με εξοργίζει και με αηδιάζει.

Με τους (νεο)φασίστες, τους ακροδεξιούς, τους εχθρούς των ελευθεριών και των αξιών μας δεν συζητούμε. Δεν τους αποδεχόμαστε ως τμήμα του συνταγματικού-κοινοβουλευτικού συστήματος. Δεν τους δίνουμε κανένα ελαφρυντικό. Τους αναγνωρίζουμε μόνο την ιδεολογία της βίας και της υποδούλωσης. Γι αυτό είναι κοινοί εγκληματίες. Και θα έπρεπε προ πολλού να είναι στη φυλακή. Έτσι απλά.

Η δημοκρατία αλλά και όλοι οι πολίτες δεν επιτρέπεται να φέρονται με ανοχή η ψήγματα κατανόησης σε όσους επιδιώκουν να την καταργήσουν. Τελεία και παύλα.

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2818351185109562

Η πολιτική κορεκτίλα στην οποία καταφεύγουν κάποιοι για να μη πάρουν ξεκαθαρη θεση ενώπιον της απόφασης για τη Χρυσή…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Dienstag, 6. Oktober 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter