Αντώναρος κατά ακροδεξιών τάσεων στη Νέα Δημοκρατία – Ρίχνει το γάντι: Αν τολμάει η Πειραιώς ας με διαψεύσει

Αντώναρος κατά ακροδεξιών τάσεων στη Νέα Δημοκρατία – Ρίχνει το γάντι: Αν τολμάει η Πειραιώς ας με διαψεύσει

Νέα ολομέτωπη επίθεση στις ακροδεξιές τάσεις της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο πρώην Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή την “καρατόμηση” του Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου στο FacebookQ

Προφανώς η ιστορία συνεχίζεται και οι ακροδεξιές τάσεις που έχουν διαμορφωθεί στη Νέα Δημοκρατία δεν αλλάζουν.

Στελνουν εκτος ενεργου δράσης — και μάλιστα με συνοπτικές, προσωπικές και αντιδημοκρατικές διαδικασίες — στελέχη που έχουν προσφέρει στην Κεντροδεξια και χαιδευουν νιοφερτους ακροδεξιούς που βρίσκουν κάθε τόσο την ευκαιρια να ξεσαλώσουν. Ναι όλους αυτούς με ρίζες στη χούντα, τους ιδιους που μέχρι προχθές εβριζαν χυδαία και μάλιστα από το βήμα της Βουλης τον χώρο μας. Η σημερινη ηγεσία δεν έχει συναίσθηση της ιστορικής διαδρομής της παράταξης.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: Η αποπομπή Μαρκογιαννάκη με παρασκήνιο που μόνο ο ίδιος επιτρέπεται να κάνει γνωστό σηματοδοτει και κάτι άλλο. Τον συστηματικό αποκεφαλισμό στελεχών — ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ — που δεν είναι αρεστοί στο σύστημα Μητσοτακη. Η διαδικασία αυτή θα προχωρήσει σταδιακά μέχρι τις εκλογές. Θυματα της θα είναι γύρω στους 20 βουλευτές και επιλαχόντες. Θα χρησιμοποιηθούν ως προσχημα διαφορα κριτήρια…

Ξέρω τι λέω. Το έχω ξαναπεί γιατί έχω πληροφορίες. ( Περιλαμβάνονται τρεις βουλευτές βορειοελλαδικών περιφερειων…)

Αν τολμάει η Πειραιως ας με διαψεύσει.

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2217631075181579?__tn__=-R

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter