Αντώναρος κατά Κυριάκου λόγω …Μαλέλη

Αντώναρος κατά Κυριάκου λόγω …Μαλέλη

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω του Facebook. Αιτία αυτή τη φορά είναι η επιλογή Κυριάκου να στηρίξει τον δημοσιογράφο Σταμάτη Μαλέλη, εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝΑΛ στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου: 

Μερικές φορές ΔΕΝ χαίρομαι όταν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μου. Κυρίως όταν διαπιστώνω την αστοχία στη λήψη αποφάσεων.

Αναφέρομαι στην είδηση που διαβάζω σε διάφορα sites ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να στηρίξει την επανεκλογή της σημερινής περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου (και πρώην βουλευτού της ΝΔ) Χριστιάνας Καλογήρου. Αντίθετα θα στηρίξει την υποψηφιότητα γνωστού δημοσιογράφου που μετά από περιπλάνηση σε θνησιγενή αριστερά σχήματα κατέληξε σύμβουλος στο ΚΙΝΑΛ.

Εγώ δεν εκπλήσσομαι. Το περίμενα. Αλλά η κίνηση αυτή, εφ’ όσον επιβεβαιωθεί, δείχνει πόσο σέβεται η σημερινή ηγεσία έμπειρα στελέχη και τη διαδρομή της παράταξης. Γι αυτό ψαρεύει στα υπολείμματα του υπό εξαφάνιση ΠΑΣΟΚ – όπως θα κάνει σύμφωνα με τις πληροφορίες μου και σε άλλες δυο (τουλάχιστον) περιφέρειες.

Εμεις κι εγώ προσωπικά στηρίζουμε φυσικά την επανεκλογή της Χρ. Καλογήρου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter