Αντώναρος κατά Πέτσα για το στρατιωτικό ελικόπτερο που μετέφερε τον Μητσοτάκη

Αντώναρος κατά Πέτσα για το στρατιωτικό ελικόπτερο που μετέφερε τον Μητσοτάκη

Για κατ’ εξακολούθηση αδέξιο κυβερνητικό εκπρόσωπο κάνει λόγο ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζοντας την απάντηση του Στέλιου Πέτσα για τη χρήση στρατιωτικού ελικοπτέρου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την μεταφορά του από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο.

Ο κ. Αντώναρος εκφράζει ορισμένες απορίες και σημειώνει πως όσο προσπαθεί ο κ. Πέτσας να μαζέψει τα αμάζευτα, τόσο πιο μπάχαλο τα κάνει: 

Όσα προσπάθησε να μας πλασάρει ως δήθεν πειστικές εξηγήσεις ο κατ’ εξακολούθησιν αδέξιος κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού το Σαββατοκυριακό πιο πολλά ερωτήματα γεννούν παρά δικαιολογημένες απορίες λύνουν.

Ερωτά λοιπόν ένας μπερδεμένος (αλλά και ενημερωμένος) πολίτης 1. Εφόσον ο πρωθυπουργός πήγε στην Πάρο/Αντίπαρο στο πλαίσιο των καθηκόντων του (επίδοση διαβατηρίου στον ηθοποιό Τομ Χανκς) γιατι δεν πήγε με ελικόπτερο; 2. Αφού πάλι έκρινε ότι έπρεπε να πάει με πτήση της γραμμής (όπως λένε ότι και έκανε) γιατί την Κυριακή δεν πήρε πάλι μια από τις τουλάχιστον τρεις πτήσεις γραμμής που θα τον έφερναν ΕΓΚΑΙΡΩΣ στην Αθήνα απ’ όπου θα μπορούσε με χρονική άνεση να μεταβεί με το υπηρεσ. αυτοκίνητο στην Επίδαυρο;

Μπερδεμένα ε; Πράγματι.

Συμπέρασμα: Όταν προσπαθείς να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα, τα κάνεις ακόμη περισσότερο μπάχαλο.

ΥΓ. Υπάρχουν και κάνα δυο άλλα ερωτήματα — όχι ασήμαντα — που θα τεθούν όταν κι αν προκύψει λόγος…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter