Αντώναρος: Κατά του φασισμού και του ρατσισμού χωρίς αστερίσκους

Αντώναρος: Κατά του φασισμού και του ρατσισμού χωρίς αστερίσκους

Ανάρτηση στο Facebook με αφορμή την παρουσία του χθες και την παρέμβασή του στην ημερίδα του Documento #DM19 έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Αντώναρος, γνωστός για τις παρεμβάσεις του κατά της ακροδεξιάς ομάδας στη Νέα Δημοκρατία πλάι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και της στροφής της ΝΔ από την κεντροδεξιά προς την ακροδεξιά, επισημαίνει με νόημα:

«Παραβρέθηκα σήμερα σε εκδήλωση κατά του φασισμού και του ρατσισμού — δυο φαινόμενα που πιστεύω ότι πρέπει να καταδικάζουμε διαρκώς και σε κάθε μας βήμα. Χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις όπως επιδιώκουν να κάνουν (συνήθως αλλά όχι μόνο!) οι κρυφοί… εραστές τους»

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Παραβρέθηκα σήμερα σε εκδήλωση κατά του φασισμού και του ρατσισμού — δυο φαινόμενα που πιστεύω ότι πρέπει να καταδικάζουμε διαρκώς και σε κάθε μας βήμα. Χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις όπως επιδιώκουν να κάνουν (συνήθως αλλά όχι μόνο!) οι κρυφοί… εραστές τους. Αυτές οι τάσεις απειλούν τη συνοχή και το μέλλον της Ευρώπης — μαζί με την αδιαφορία πολλών ηγεσιών για τις ανάγκες των πολλών. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, εθελοτυφλεί. Γι αυτό κι έκρινα — όταν μου ζητήθηκε — ότι δεν έπρεπε να σιωπήσω αν και δεν είχα προετοιμάσει ομιλία η παρέμβαση. Μίλησα από στήθους και παρέθεσα κάποιες σκέψεις που είναι συνέχεια στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό. Ώριμες και κατασταλαγμένες.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2329631893981496

Διαβάστε ακόμα: #DF19 – Ευάγγελος Αντώναρος: Δεν είναι δυνατόν ακροδεξιοί άνθρωποι να έχουν μετατραπεί σε ινστρούκτορες της κεντροδεξιάς (Video)

Διαβάστε ακόμα: «Έξαλλος» ο Άδωνης για την ημερίδα του Documento – Του φταίνε αυτοί που πήγαν!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter