Αντώναρος: Κατάλαβαν την πατάτα που είχαν κάνει!

Αντώναρος: Κατάλαβαν την πατάτα που είχαν κάνει!

«Γενεές δεκατέσσερις» περνάει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή τις παλινωδίες όσον αφορά την μεταναστευτική πολιτική και το αρμόδιο υπουργείο. 

Ο ίδιος ωστόσο έχει και απορίες. Όπως τι έγινε ξαφνικά και άλλαξε γνώμη ο πρωθυπουργός. 

Αλλά ο Ευάγγελος Αντώναρος δίνει και άλλη διάσταση στην απόφαση εμπλέκοντας τα θέματα του εκλογικού νόμου, την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και την εξέλιξη των διεθνών/εθνικών θεμάτων. 

Όλη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο Facebook:

«Ανατριχίλα με πιάνει.

Ε δεν χρειασθηκαν και πολύ οι …φωστήρες του υποτίθεται τέλεια εκ των προτέρων οργανωμένου επιτελικού κράτους για να καταλάβουν την …πατάτα που είχαν κάνει. Σε λιγότερο από έξη μήνες αποφάσισαν την επανίδρυση του Υπουργείου Μετανάστευσης που ο Μητσοτάκης είχε καταργήσει ως περιττό αμέσως μετά την εκλογική του επικράτηση τον περασμένο Ιούλιο. Δήθεν επειδή αλλαξαν οι συνθήκες κι αυξήθηκαν οι ροές προσφύγων όπως προσπάθησε να εξηγήσει σήμερα διόλου πειστικά ο κατ εξακολούθησιν αμήχανος κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μα επειδή ακριβώς θελανε “σφιχτό μανατζμεντ” δεν το είχαν αναθέσει το θέμα στον δήθεν αποτελεσματικό Υπουργό Προπο; Και μετά όταν σφίξανε τα πράγματα δεν ανέθεσαν τον συνδυασμό σε κάποιο υφυπουργό και πρώην στρατηγο ονόματι Στεφανή; Απορία μου: Επειδή περί του στρατηγού ουδεμία αναφορά στις κυβερνητικές ανακοινώσεις θα εξακολουθεί να συντονίζει; Ακόμη και τώρα που υπάρχει υπουργός;

Και μία δεύτερη απορία: Τι ηταν αυτό που ανάγκασε ξαφνικά τον πρωθυπουργό να ανακοινώσει την (επαν)ιδρυση υπουργείου; Συνέβη κάτι έκτακτο; Η μήπως ριχνουμε την μπάλλα στην εξέδρα εν όψει ψήφισης εκλογικού νόμου (με όλες τις περίεργες λεπτομέρειες που επισημαίνει σήμερα η ΕΣΤΙΑ), ανακοίνωσης περίεργου υποψηφίου ( κρατείστε το αυτό!!) για την Προεδρία και διαφαινομένης ήττας στην διαμάχη για το λιβυκο θέμα;

ΥΓ. Ο μόνος που πιθανόν θα τρίβει τα χέρια του είναι ο Υπουργός Προπό ο οποίος εδιωξε την καυτή πατάτα απο τα χέρια του…για να συγκεντρωθει στην αντιμετωπιση των καταλήψεων ως βασική του αποστολή.»

Σημειώνεται πως σε νεώτερη ανάρτησή του ο κ. Αντώναρος αναφέρει: 

Συγκρατείστε 2 ονόματα:

1. Λινος-Αλεξανδρος Σισιλιάνος

2. Βασίλειος Σκουρής

Κυρίως το πρώτο. Ειναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι ο επομενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο ίδιος, κατά τις πληροφορίες μου, προετοιμάζει ήδη την μετακόμιση του απο το Στρασβούργο όπου είναι Πρόεδρος του Ευρωπαικού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Αθήνα.

Ο δεύτερος είναι ο outsider.

Κοινό τους χαρακτηριστικό. Ανήκουν και οι δυό στην σημιτική σφαίρα επιρροης. Περισσότερα εν καιρώ.

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2587664601511556

Ανατριχίλα με πιάνει.
Ε δεν χρειασθηκαν και πολύ οι …φωστήρες του υποτίθεται τέλεια εκ των προτέρων οργανωμένου…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Mittwoch, 15. Januar 2020

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2587667911511225

Συγκρατείστε 2 ονόματα:

1. Λινος-Αλεξανδρος Σισιλιάνος
2. Βασίλειος Σκουρής

Κυρίως το πρώτο. Ειναι το πρόσωπο που…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Mittwoch, 15. Januar 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter