Αντώναρος: Μέσα Ενημέρωσης προσπαθούν να νεκραναστήσουν τους πεθαμένους για να πουν… αρλούμπες!

Αντώναρος: Μέσα Ενημέρωσης προσπαθούν να νεκραναστήσουν τους πεθαμένους για να πουν… αρλούμπες!

Με ένα «γρίφο» -για τους μη γνωρίζοντες- αλλά με συγκεκριμένους αποδέκτες σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος την προσπάθεια ορισμένων Μέσων Ενημέρωσης να νεκραναστήσουν… «πεθαμένους» πολιτικούς.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή αναφέρει με νόημα πως με αυτές τις κινήσεις προσπαθούν να «διαμορφώσουν την πολιτική ατζέντα».

Και καταλήγει μάλιστα λέγοντας πως «κάνουν βαρύγδουπες πολιτικές αναλύσεις της δεκάρας» χαρακτηρίζοντας τις αναλύσεις «αρλούμπες».

Φως φανάρι για ποιους χτυπάει η καμπάνα μετά το «μικρομεγάλων κομμάτων», αν σκεφτεί κανείς ποιο μεγάλο κόμμα έχει καταποντιστεί! 

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο Facebook:

«Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τι κάνουν άλλοι κομματικοί σχηματισμοί πέρα από την κεντροδεξιά που με ενδιαφέρει. Αλλά δεν μπορώ να μη μένω με το στόμα ανοιχτό διαβάζοντας όσα λένε δημόσια διάφοροι “παράγοντες” μικρομεγάλων κομμάτων που είτε έχουν φθάσει η είναι κοντά στην αφάνεια. Και το χειρότερο: Διάφορα μέσα ενημέρωσης που προσπαθούν συστηματικά να νεκραναστήσουν τους πεθαμένους αλλά και να διαμορφώσουν την πολιτική ατζέντα τους δίνουν χώρο για να πουν τις αρλούμπες τους. Και ταυτόχρονα κάνουν βαρύγδουπες πολιτικές αναλύσεις της δεκάρας. Τους καημένους!»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2292356794375673

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter