Αντώναρος: Να πως γίνεται η σχεδιασμένη παραπληροφόρηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αντώναρος: Να πως γίνεται η σχεδιασμένη παραπληροφόρηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Για σχεδιασμένη παραπληροφόρηση κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή το χθεσινό του διάγγελμα. 

Αναρωτιέται μάλιστα πως γίνεται να λέει ο πρωθυπουργός για σχεδόν πέντε εκατομμύρια συμμετοχές μαθητών που παρακολουθούν «αθροιστικά» τα ψηφιακά εκπαιδευτικά προγράμματα ενώ υπάρχουν μόλις 1,4 εκατομμύρια μαθητές στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση!

Και σημειώνει:

«… ακούω απο πάρα πολλούς εκπαιδευτικούς για δυο τινα: 1. Οτι πολλές μαθητριες και μαθητές δεν έχουν την τεχνική δυνατότητα να συμμετάσχουν. 2. Πολλοί την κάνουν κοπάνα.»

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Να πως γίνεται η σχεδιασμένη παραπληροφόρηση.

Είπε χθές επι λέξει ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα του: “Σχεδόν 5 εκατομμύρια είναι οι συμμετοχές μαθητών αθροιστικά σε ψηφιακές τάξεις με τη βοήθεια δεκάδων χιλιάδων φιλότιμων εκπαιδευτικών.”

Τι αντιλαμβάνεται απο αυτό ο μέσος τηλεθεατής που ακούει ένα εντυπωσιακό αριθμό και δεν έχει μπροστά του κανένα κείμενο και δεν δίνει καμμια σημασία στη λέξη “αθροιστικα”; Πώπω, πέντε εκατομμύρια μαθητές.

Αμ δεν. Ολοι οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα είναι 1,4 εκατομμύρια.

Ενδιαφέρον λοιπόν θα ειχε να μας πουν πρωθυπουργός και υπουργός παιδείας “πόσοι μαθητές έχουν μετάσχει και έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν σε ψηφιακά μαθήματα.”

Εχουν τα στοιχεία και πότε θα μας τα δώσουν; Γιατί εγώ ακούω απο πάρα πολλούς εκπαιδευτικούς δυο τινα: 1. Οτι πολλές μαθητριες και μαθητές δεν έχουν την τεχνική δυνατότητα να συμμετάσχουν. 2. Πολλοί την κάνουν κοπάνα.

Θα περιμένω. Κατά πάσαν πιθανότητα επι ματαίω.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter